Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.9.
Večer donosi poznate serije i četiri blockbustera

TV Preporuke dana – Subota 16.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.9.

SERIJE

NCIS: New Orleans, Doma TV u 20 sati
Tim NCIS-a ima 22 sata nakon što istraga ubojstva časničkog namjesnika specijaliziranog za protuobavještajni rad otkrije da je njegova supruga oteta radi otkupnine. U međuvremenu, viši agent FBI-a Fornell dolazi u New Orleans pomoći s istragom. New Orleans je ukrašen za Noć vještica, a tim NCIS-a istražuje ubojstvo mornaričkog odvjetnika pronađenog na groblju odjevenog u viktorijanski kostim s vampirskim ranama na vratu. U međuvremenu, tim raspravlja o najboljim aktivnostima i kostimima za Noć vještica.

Crna Guja, HTV 3 u 21 sat
Kralj Rikard IV. treba sklopiti savez sa Španjolskom. Kako bi spriječio rat i udružio dvije zemlje, kralj objavi da se Edmund mora oženiti španjolskom princezom.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 1 u 0:20 sati
Načelnik Bright veseli se posjetu princeze Margaret Oxfordu u sklopu kojeg bi u tvornici u Cowleyu trebala otkriti najnovije britansko oružje masovnog uništenja, raketu Standfast II. Endeavour, koji još vene na općim poslovima, ne sudjeluje u događaju, ali odmah po završetku svečanosti usisavaju ga problemi tvornice i njezinih vlasnika, mračne i disfunkcionalne obitelji Broom, kad nepopularnog radnika Percyja Mallesona nađu mrtvog u skrivenom dijelu tvorničke hale. Osumnjičen je jedan od Mallesonovih kolega...

FILMOVI

Vrlo zapetljana priča, RTL u 20 sati
Svijet mora upoznati ovu posebnu djevojku! Čestica Sunca padne na Zemlju, a iz nje izraste cvijet koji liječi bolesti. Starica Gothel pronađe cvijet, a on joj omogući da se pomladi i zauvijek ostane mlada. Kada se kraljica ozbiljno razboli, čarobni cvijet joj spasi život, a kraljica rodi princezu zlatne kose. No Gothel uzima Zlatokosu i zatoči je u tornju. Osamnaest godina kasnije Zlatokosa traži od Gothel, za koju je uvjerena da joj je majka, da je pusti u svijet...

Šibicari, HTV 1 u 20:05 sati
Film o varalici koji pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja neočekivano dolazi 14-godišnja kći je majstorski režirano ostvarenje koje plijeni dojmljivom vizualnošću, efektnim stilizacijama, vještom izmjenom dinamičnih akcijskih sekvenci i dramskih prizora primjereno sporog ritma, precizno komponiranim kadrovima i vrlo atmosferičnom fotografijom Johna Mathiesona, svrhovitom uporabom impresivne glazbe oskarovca Hansa Zimmera te iznimno raspoloženim glumačkim nastupima. U glavnoj ulozi je Nicolas Cage.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 21:30 sati
Legendarni Roland Emmerich donosi nam uzbudljivi akcijski triler o policajcu zatočenom u Bijeloj kući koji riskira život kako bi spasio kćeru i izvukao predsjednika iz šaka hladnokrvnih terorista. U glavnim ulogama su Channing Tatum i Jamie Foxx.

Ted, RTL u 22 sata
Prvi dugometražni film Setha MacFarlenea, tvorca urnebesnih animiranih serija Family Guy i American Dad bio je Ted, koji će nam, poput prije spomenutih serija, podariti pomalo sirovu vrstu humora koja neće biti za sve, no mora se priznati da su u svakom slučaju koncept i šale o perverznom plišanom medvjediću prilično originalan koncept, koji ovih dana doživljava nastavak u kinima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala