Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.9.
Pogledajte što smo izdvojili za večeras od serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 15.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.9.

SERIJE

Tajne Borgo Laricija, HTV 2 u 21 sat
Anita je Bastianijeva taokinja jer ovaj želi da mu ona otkrije tajnu skrivenu u knjizi "Pinocchio" koju je don Costante oduzeo maloj Elsi. Dok se pokušava osloboditi, ozlijedi je jedan fašist, no Francesco je dolazi spasiti. Francesco i fašist se žestoko bore, a Anita uzme Bastianijev pištolj i usmrti ga. Par odmah odlazi u samostan u kojemu se skriva Margherita. Zbog katatoničnog stanja kojemu je već godinama, kada ugleda dvoje mladih, žena uopće ne reagira.

Deadwood, HTV 3 u 22 sata
Bullock je održao iznenadani jutarnji sastanak. Alma, još u opasnosti od Hearsta, sklanja se u Gem. Trixie uzima stvar u svoje ruke. Langrishe se sukobljava s Hearstom i nema vremena za nove glumce. Swearengen se prestaje nadati plaćenicima koje mu je obećao Hawkeye i moli Wua da mu nađe pouzdane ljude iz Custer Cityja.

Agent X, Doma TV u 23 sata
Biološko je oružje korišteno u neuspjelom pokušaja atentata na visokopozicioniranog dužnosnika vlade. John, Natalie i Malcolm istražuju slučaj i ubrzo se nalaze u utrci s vremenom dok pokušavaju spriječiti domaće teroriste da ne puste virus i prouzroče katastrofu.

FILMOVI

Elitni ubojice, RTL u 20 sati
Akcijski spektakl redatelja Garyja McKendryja nastao je prema romanu The Feather Man britanskog pustolova i pisca Sir Ranulpha Fiennesa. Knjiga je navodno inspirirana instinitim događajima. Umirovljeni član britanskih elitnih postrojbi prisiljen je ponovno krenuti u akciju kad zarobe njegovog mentora. Ima samo jednu misiju, ubiti trojicu ubojica čije poteze vuče njihov prepredeni vođa.

Samo seks, Nova TV u 22 sata
Emma je zauzeta liječnica koja se dosjetila savršenog sporazuma. Ponudila je najboljem prijatelju Adamu odnos s jednim pravilom – samo seks. No kad se iz seksa razvije nešto više, hoće li njihovo prijateljstvo opstati?

Sigurna kuća, RTL u 22:20 sati
Denzel Washington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon desetljeća provedenog u bijegu i biva priveden u sigurnosnu kuću u Južnoj Africi. Ubrzo nakon privođenja, sigurnosna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava "novopečenog" operativca Westona (Ryan Reynolds) na suradnju sa bjeguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni suradnici pokušavaju otkriti tko ih želi ubiti.

Sve je cool, HTV 1 u 22:55 sati
Ekranizacija jednog od najboljih romana legendarnog Elmorea Leonarda, ležerne vivisekcije naličja glazbenoga glamura Los Angelesa, Sve je cool je film kojem je jedina namjena zabaviti svoju publiku, ali koji do svoga cilja ni ne pokušava stići zaobilaznicama, nego je sve zamišljeno i izvedeno na prvorazredan način. Uz sjajnog Travoltu, u filmu gledamo još i prekrasnu Umu Thurman, kulera Vincea Vaughna, legende Dannyja DeVita, Jamesa Woodsa i Harveya Keitela...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala