Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Inbar Lavi u novoj seriji “Prevaranti” glumi opasnu zavodnicu kojoj je teško odoljeti
U ponedjeljak, 18.9., pogledajte treću ujedno i prijelomnu epizodu na kanalu FOX Life

Inbar Lavi u novoj seriji “Prevaranti” glumi opasnu zavodnicu kojoj je teško odoljeti

Foto: FOX

Nova serija Prevaranti koja je s prikazivanjem započela 4. rujna na kanalu FOX Life, oduševila je publiku i kritičare odličnim akcijskim zapletima prepunim tajni i spletki, ali i vrhunskom glumačkom postavom koju predvodi prelijepa izraelska glumica – Inbar Lavi. Osim u seriji Prevaranti, Inbar je glumila u brojnim drugim televizijskim serijama među kojima su najpoznatije Sinovi anarhije redatelja Kurta Suttera, te u novim epizodama serije Zakon braće koje su premijerno bile prikazane ove godine u travnju na kanalu FOX.

Inače poljskih i marokanskih korijena, Inbar je oduvijek znala da želi otići iz Izraela i postati glumica kao njezini uzori - Izraelka Natalie Portman i Ayelet Zurer. Od malih nogu, sanjala je o svjetlima pozornice, a u glumu se zaljubila još kao djevojčica. “Odrasla sam u maloj obitelji, a moji se roditelji nisu baš najbolje slagali. Konstantne svađe bile su dio moje svakodnevice. Jedini trenuci mira i tišine bili su kada sam izvodila razne plesne točke pred roditeljima, pričala izmišljene priče i pjevala. Obožavala sam glumiti razne likove! Imala sam sreću da su ovi najsretniji trenuci iz mog djetinjstva koje pamtim, danas dio mog posla”, izjavila je Inbar.

U novoj seriji Prevaranti, Inbar glumi zavodljivu umjetnicu Maddie s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima, te nestaje s njihovim novcem. “Ono što me privuklo u Maddienom liku je njezina kreativnost i činjenica da se ona odlično zabavlja u svakom trenutku. Maddie je prava manipulatorica i uvijek par koraka ispred svojih žrtvi”, rekla je Inbar te dodala kako je igranje ovako kompleksnog lika s različitim osobnostima bio pravi izazov: “Bilo je dosta iscrpljujuće većinu vremena, posebno u fizičkom smislu jer sam morala svakodnevno po nekoliko sati provoditi u odjelu šminke zbog stalnih promjena likova koje sam glumila.”

Inbar se za ulogu vrhunske manipulatorice i prevarantice u seriji Prevaranti pripremala kroz razgovore sa stvarnim zločincima. U jednom je intervjuu izjavila: “Prvo što sam primjetila da je svima njima zajedničko njihova inteligencija. Svaki od njih je bio iznimno i natprosječno inteligentan. Njihovi uspjesi ovisili su o njihovoj sposobnosti praćenja najmanjih detalja. Tako su uvijek bili par koraka ispred svih. Razgovori s njima pomogli su mi da bolje shvatim i ‘uđem’ u Maddiein lik.”

Maddiena spletka u seriji svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendun), ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja, a to neće svaki put biti tako lako. U seriji, uz ove vrsne glumce, jednu od važnijih uloga ima i sjajna Uma Thurman, kao agentica FBI-ja.

U ponedjeljak, 18. rujna, gledatelji će moći pogledati treću ujedno i prijelomnu epizodu na kanalu FOX Life. Trio koji želi pošto-poto uloviti Maddie i osvetiti joj se za sve što im je učinila, polako skupljaju sve više i više tragova koji bi ih na kraju doveli do Maddie. Za to vrijeme, Maddie se fokusira na novu žrtvu – zgodnog Patricka (Stephen Bishop), no njezini problemi ovdje tek počinju. Spletke postaju sve kompliciranije i zahtjevnije, a Maddie je za petama nova opasna agentica Leeny Cohen koju glumi vrhunska hollywoodska glumica – Uma Thurman…

U glavnim ulogama: Inbar Lavi kao Maddie, Rob Heaps kao Ezra Bloom, Parker Young kao Richard Evans, Marianne RendÛn kao Jules, Stephen Bishop kao Patrick i Uma Thurman kao Lenny Cohen.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala