Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonio Banderas kao Pablo Picasso u novoj sezoni Genija
I na drugoj sezoni serije od deset epizoda radit će izvršni producenti Kenneth Biller, Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo i Gigi Pritzker

Antonio Banderas kao Pablo Picasso u novoj sezoni "Genija"

Dok National Geographic očekuje ovogodišnju dodjelu nagrada Emmy sa deset nominacija za prvu sezonu Genija, glumac Antonio Banderas, nominiran za Zlatni globus i nagradu Emmy, dobio je ulogu Pabla Picassa u drugoj sezoni koja će opisivati život i rad španjolskog slikara, jednog od najutjecajnijih i najpriznatijih umjetnika 20. stoljeća. Za novu sezonu u produkciji kompanije Fox 21 Television Studios ponovno će izvršnu produkciju raditi Brian Grazer i Ron Howard sa svojom kompanijom Imagine Entertainment, uz suradnju sa Madison Wells Media i OddLot Entertainment, kao i EUE/Sokolow. Premijera se očekuje tijekom 2018. godine.

"Životna priča Pabla Picassa fascinira me već dugo i gajim veliko poštovanje prema tom čovjeku koji je potekao iz mog rodnog grada Malage", kaže Banderas. "Radujem se suradnji sa National Geographicom, Brianom, Ronom, Kenom i ostatkom ekipe Genija da bih ispričao priču jednog od najinovativnijih slikara svih vremena."

"Antonio je bio prirodan izbor. On, kao i Picasso, živi život punim plućima, što će biti dodatak autentičnosti koju tražimo", rekao je Ron Howard. "Kao glumac je vrlo raznovrstan i to će pomoći u oživljavanju lika ovog genijalnog i nekonvencijalnog umjetnika."

"Od Pancha Ville do Ernesta Ce Gevare, Antonio je imao iskustva sa tumačenjem uloga stvarnih i ikoničnih osoba, većih od života. Te uloge pružao je pošteno i duboko. I sada, kad glumi Picassa, jedva čekam vidjeti njegovu interpretaciju čovjeka iza umetničkog genija", dodao je Grazer.

Prva sezona Genija u kojoj je u glavnu ulogu igrao Geoffrey Rush, tumačeći lik Alberta Einsteina, ima deset nominacija za nagradu Emmy, između ostalog u kategorijama za najbolju seriju, za najbolju glavnu mušku ulogu i za najbolju režiju. Serija je oborila rekord gledanosti premijerne epizode, sa preko 45 milijuna gledatelja širom svijeta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala