Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.9.
Večer donosi poznate serije i četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Subota 9.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9.9.

SERIJE

NCIS: New Orleans, Doma TV u 20 sati
Tim NCIS-a istražuje nesreću blindiranog autobusa s mornaričkim pritvorenicima od kojih su četvorica uspjela pobjeći, uključujući dilera s crnog tržišta koji ujedno predstavlja jednu od najvećih prijetnji nacionalnoj sigurnosti. U međuvremenu, Pride traži od Gibbsa da mu pomogne deklasificirati dokument potreban u istrazi.

Crna Guja, HTV 3 u 20:55 sati
Edmund je imenovan nadbiskupom, a biti na toj dužnosti nije baš bezopasno. Čini se da se kralj ne slaže s Crkvom, a tijela bivših nadbiskupa razbacana su posvuda.

Seks i grad, HTV 2 u 23:15 sati
Carrie napokon uspije spojiti stare i nove prijatelje. Svi zajedno provedu manje-više ugodnu večer koju Aleks za kraj zasladi preuranjenom vijesti da se Carrie i on sele u Pariz. Carrie i Petrovsky odlaze na još jednu zabavu koju je priredila Enid, Carriena urednica iz Voguea. Ondje Carrie susreće Lexi, 25-godišnju partijanericu u tijelu 40-godišnjakinje.

FILMOVI

Pet legendi, RTL u 20 sati
Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda donose nam epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Drugačiji od uobičajenih obiteljskih animacija, Guillermo del Toro uspio je oblikovati film, dati mu mračniju i poetičnu crtu.

Posljednja bitka, HTV 1 u 20:10 sati
Schwarzenegger glumi bivšeg policajca iz Los Angelesa, koji završava kao šerif u malom gradiću na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, on je prisiljen da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narko bossova, koji je pobjegao iz FBI-ovog konvoja sa zatvorenicima.

Noćna potjera, Nova TV u 21:15 sati
Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D’ Onofrio) pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya. No kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

Posljednji filmski magnat, HTV 3 u 22:25 sati
Ovo je priča o filmskom producentu Monroeu Stahru, jednom od produkcijskih šefova velikog studija u Hollywoodu tijekom tridesetih godina 20. stoljeća. Neumorni je radnik i spretno pliva između zahtjeva sa snimanja, šefova, glumica, glumaca i sindikata. U njegov je život ušla mlada Kathleen Moore, djevojka problematične prošlosti, koja je postala njegova opsesija...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala