Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro nova sezona popularne emisije Volim Hrvatsku
Prva emisija nove sezone je na rasporedu 24.9. na HTV 1 prije središnjeg Dnevnika

Uskoro nova sezona popularne emisije "Volim Hrvatsku"

Foto: HRT

Popularni i rado gledani game show Hrvatske radiotelevizije Volim Hrvatsku ulazi u novu sezonu emitiranja!

Emisija će ugostiti mnoga poznata lica – glumce, pjevače, sportaše i voditelje, a kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Republici Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti. Svoje će znanje i ove sezone provjeriti i voditelj emisije Mirko Fodor te kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec.

„Pokazali su se kao dobitna kombinacija i zato i ove sezone nastavljamo s provjerenom ekipom. Raduje me što ćemo se opet družiti s našim gledateljima“, ističe urednica projekta Elizabeth Homsi. Za Mirka Fodora, profesora geografije, kolege kažu da se u emisiji snalazi kao riba u vodi. „Jako se veselim novoj sezoni jer to mi je jedna od najdražih emisija koje sam radio. Razigrana je, poučna, zabavna i s uvijek odlično raspoloženim gostima“, kaže Mirko Fodor.

I ove jeseni gledatelji će se u emisiji Volim Hrvatsku prisjetiti važnih sportskih događaja i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali. Pomoći će i publika koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, dobiti nagrade pokrovitelja. U studiju će se pjevati najpopularnije pjesme, a natjecatelji će pogađati imena izvođača i točne naslove pjesama. „Našim gledateljima obećavamo puno dobre zabave, veselja i iznenađenja“, najavljuje urednica Elizabeth Homsi te poziva gledatelje: „Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku!“ Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 24. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije prije središnjega Dnevnika, a moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi. Sve novosti o emisiji mogu se pronaći na mrežnoj podstranici volimhrvatsku.hrt.hr te stranici emisije na Facebooku. Urednica je projekta Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala