Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.9.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i hit filmovi

TV Preporuke dana – Petak 1.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.9.

SERIJE

Tajne Borgo Laricija, HTV 2 u 20 sati
Pater familias Giovanni želi da obitelj bude složna, a pritom osobito misli na Francesca. U međuvremenu karabinjeri, uz pomoć Anite, uzimaju otiske prstiju na kanistru za benzin koji je nađen blizu strojeva. Istoga dana analiza potvrđuje da otisci pripadaju Nicoli Claviju. Za Anitu je to težak udarac, koji će je opet udaljiti od Francesca koji je, na temelju novih činjenica, prisiljen povjerovati karabinjerima.

Kuća od karata, HTV 1 u 21:15 sati
Francis i Claire iskušavaju odanost svog novog tima nakon što Underwoodovoj vladi prošlost dođe na naplatu.

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 22:15 sati
Kad stanovnici New Yorka pozivom na 911 ne uspijevaju dobiti policiju, cyber-tim uviđa da je računalni virus koji se prenosi zrakom zarazio mobitele te moraju pronaći odgovornog hakera. D. B. upoznaje jednu ženu nakon što slučajno odgovori na SMS. Avery i cyber-tim pokušavaju surađivati s crackericom Stellom Kaine kako bi pronašli hakera koji je podigao krađu identiteta na novu razinu i digitalno „ubio“ Averyna bivšeg muža.

FILMOVI

Rio 2, RTL u 20 sati
Još luđa, još veselija, još kreštavija nova avantura omiljenih papigica ovog proljeća seli se s asfalta Ria u bespuća Amazone! Zagrijavanje za Brazil može početi! Nekoliko godina nakon što su se plavi makao Blu i njegova odabranica Žuli sreli, zaljubili i zasnovali obitelj, njihovo je gnijezdo bogatije za tri člana. S malenom Biom, Carlom i Tiagom krenut će u pustolovinu života, u srce amazonske prašume gdje će najnestašniji papagaj na svijetu morati upoznati svog punca, ali i suprotstaviti se opasnom Nigelu kojem je plan posjeći što više stabala i zauvijek  uništiti stanište ovih rijetkih ptica...

Majstori iluzije, RTL u 22 sata
FBI agenti prate grupu iluzionista koji pljačkaju banke tijekom svojih izvedbi, a publiku nagrađuju ukradenim novcem. Kritika je film prozvala zabavnijim od filmova Oceanovih 11, 12 i 13 zajedno, a nastavak je u kina stigao prošle godine.

Njemu baš i nije stalo, Nova TV u 22:30 sati
Upoznajte Gigi, Connora, Alexa, Bena, Janine i Neila – komplicirane ljude sa kompliciranim emocijama koji moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Neki brakovi će se raspasti, neki će tek nastati, stare navike će nestati, a nove će se pojaviti. Samo je jedno sigurno u svemu: ako te nije nazvao, ako ne spava s tobom, ako je oženjen drugom, vrlo vjerojatno je da mu baš i nije stalo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala