Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.8.
Večer donosi odlične filmove od kojih je jedan TV premijera romantične drame prema romanu Johna Greena

TV Preporuke dana – Subota 26.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.8.

SERIJE

Crna Guja, HTV 3 u 21 sat
BBC-jeva humoristična serija u četiri sezone i više zasebnih epizoda govori o životu Edmunda Crne Guje. Svaka se sezona bavi drugim povijesnim razdobljem i shodno tomu i drugom Crnom Gujom koji je uvijek reinkarnacija onoga prijašnjega. U svakoj inkarnaciji Rowan Atkinson glumi glavni lik, Crnu Guju.

Tragovi zločina, Doma TV u 23:25 sati
Nakon što je mjesto zločina uništeno u eksploziji kad Carrie nakratko pogleda prostoriju, njezino pamćenje postaje ključni dio istrage. Nakon što je Alov bivši partner upucan i istraga pokaže da je možda bio korumpiran, Carrie mora odlučiti na koji će način pružiti Alu podršku.

FILMOVI

Recept za sreću, Doma TV u 20 sati
Redatelj, glumac i scenarist Jon Favreau (Iron Man), donosi nam ovu simpatičnu priču o kuharu bez dlake na jeziku koji traga za ispunjenjem.

Legenda o vitezu, HTV 1 u 20:05 sati
Posve neopterećena povijesnim činjenicama, "Legenda o vitezu" Briana Helgelanda sjajna je razbibriga, film koji ponajprije želi ugoditi gledateljima. Uživjeti se u film doista nije bilo teško jer čak i moderne glazbene podloge (Queen, Eric Clapton, Thin Lizzy…) smještene u dvadeseto stoljeće funkcioniraju zabavno!

Krive su zvijezde, RTL u 20:30 sati
Prema romanu Johna Greena snimljena je hvaljena romantična drama, blockbuster koji je u vikendu pojavljivanja u američkim kinima bio najgledaniji da bi u konačnici zaradio na blagajnama čak 307 milijuna dolara. Ovo je priča o dvoje tinejdžera koji se upoznaju i zaljube u grupi potpore oboljelima od raka. Oni će nas naučiti da život ne mora biti savršen da bi ljubav bila izvanredna.

Zemlja kartela, HTV 2 u 21:45 sati
Filmaš Matthew Heineman istražuje gorući problem šverca droge uz američko-meksičku granicu. Film je osvojio čak 17 nagrada na festivalima i 36 nominacija: među ostalim, 2016. osvojio je 3 Emmyja, a 2016. je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala