Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.8.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i rado gledani filmovi uz jedan dokumentarni

TV Preporuke dana – Petak 25.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25.8.

SERIJE

Kuća od karata, HTV 1 u 21:20 sati
Jalova je to pobjeda jer čudni saveznici koje su Francis i Claire usput stekli počinju sijati nepovjerenje u njihovom najužem krugu.

Laurine tajne, Doma TV u 21:25 sati
Vlasnik obližnje teretane u vlastitoj je sauni skuhan živ. Laura i njezin tim zadiru u svijet ljudi opsjednutih teretanom i vježbanjem, no vrlo brzo shvaćaju da je prijetnja veća nego što su mislili.

Zakon i red: UK, HTV 2 u 22:30 sati
Smrt okrutno pretučenog tinejdžera vodi detektiva Ronnieja Brooksa i detektiva Matta Devlina kroz zapetljanu mrežu obiteljskih odnosa. Ali ubojičina odvjetnica Bea McArdle tvrdi kako on ima gensku sklonost prema nasilju i stoga nije odgovoran za svoje postupke. Može li James Steel pobiti obranu koja bi mnogim ubojicama omogućila slobodu?

FILMOVI

Diana - sedam dana koji su potresli svijet, HTV 1 u 20:30 sati
Dvodijelni dokumentarni film otkriva napete pripreme i pregovore dok su se monarhija i njihovi savjetnici borili da zaštite princa Williama i Harryja, umire javnost te isplaniraju medijski popraćen pogreb u Westminsterskoj opatiji. Za film govore: Dianino osoblje, najviši savjetnici Downing Streeta, novinari, stručnjaci i pripadnici javnosti.

Čuvari mora, RTL u 20:30 sati
Ovaj izvrstan, uzbudljiv i napet film istodobno je suptilna drama i akcijski spektakl o junacima obalne straže, o dvojici najboljih među njima, učitelju i učeniku. U režiji Andrewa Davis i u impresivnoj interpretaciji dvojice glumačkih majstora, Costnera i Kutchera, film unatoč formulaičnosti nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Isijavanje, HTV 1 u 22:55 sati
Remek-djelo modernog horora, prozvano "prvim epskim hororom" u povijesti filma. Ovo je film koji izaziva jezu i opsjeda gledatelja dugo nakon što završi njegov posljednji kadar, film koji pokazuje užas od kojega se ne može pobjeći. U vrijeme kad je snimljen Kubricka je već pratila reputacija jednog od najprovokativnijih i najintelektualnijih redatelja svoga vremena...

Spašavanje vojnika Ryana, RTL u 23 sata
Tijekom Drugoga svjetskog rata otkriva se da su tri brata ubijena, a da četvrti nije nađen. General Marshall informiran je o velikoj tragediji koja je zadesila obitelj Ryan te nakon tog saznanja učinit će sve ne bi li pronašao Jamesa Ryana. Jedinica ga odlazi spasiti unatoč maloj vjerojatnosti da je preživio, jer se nalazi na opasnom području.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala