Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joker ipak dobiva svoj vlastiti film
Film će režirati Todd Phillips ("Mamurluk"), producirat će ga Martin Scorsese, a Jared Leto neće biti u glavnoj ulozi

Joker ipak dobiva svoj vlastiti film

Batmanov filmski svijet uskoro će biti bogatiji za još jedan filmski uradak koji zajednički rade Warner Bros. i DC Comics. Glavni lik tog filma bit će Joker.

Martin Scorsese trebao bi producirati film o porijeklu najvećeg Batmanovog neprijatelja, dok će Todd Phillips (Mamurluk) film režirati te napisati scenarij zajedno sa Scottom Silverom (Osam milja).

I iako se trenutno u ulozi Jokera nalazi Jared Leto, koji ga je prošle godine glumio u filmu Odred otpisanih te će se u istoj ulozi naći i u nastavku kao i u novom filmu Gotham City Sirens, u samostalnom filmu o Jokeru ulogu će preuzeti netko drugi, vjerojatno neki mlađi glumac.

"Namjera je napraviti oštar, ali prizeman kriminalistički film smješten na početak osamdesetih u Gotham City. Cilj je da bude manje DC film, a više da podsjeća na jedan od Scorsesejevih filmova iz te ere kao što su Taksist, Razjareni bik ili Kralj komedije.", piše Deadline.

Scenarij za film već se radi, ali još nije poznato kada će se film naći u kinima.

Istovremeno stižu vijesti iz Warner Bros.-a kako bi Glenn Ficarra i John Requa, koji su režirali film Ta luda ljubav, trebali preuzeti režiju i scenarij novog projekta o Jokeru i Harley Quinn, koji neće biti vezan uz prije spomenuti projekt Todda Phillipsa.

U toj ludoj i uvrnutoj kriminalnoj ljubavnoj priči bi trebali glumiti Jared Leto i Margot Robbie. Taj bi film trebao u produkciju nakon nastavka Odreda otpisanih, a u odnosu na samostalni Joker film trebao bi imati puno veći budžet.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala