Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


KOZa ponovno od 1. rujna!
Nakon kratke ljetne pauze FAK-ov Kviz općeg znanja ponovno počinje i to pod vedrim jarunskim nebom

KOZa ponovno od 1. rujna!

Drage KOZašice, KOZaši i svi vi koji ćete to tek postati,

Nakon kratke ljetne pauze ispunjene skitanjem po obali i otocima, naš kviz općeg znanja vraća se na velika vrata. Uzbuđeni smo što možemo najaviti da i ove godine nastupamo u sklopu festivala Screen on the Green, i to na lokaciji nikad bližoj mjestu gdje je KOZa nastala – pod vedrim jarunskim nebom!

U petak, 1. rujna, s početkom u 18.30 sati na livadi pored Aquariusa (crvena oznaka na karti dolje) održat ćemo povratničku KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom Beethovena domaće stand-up scene Gorana Vugrineca Goca, dvosatni kviz testirat će vas sa stotinjak pitanja, a brojni sponzori potvrdit će ono što KOZa tvrdi od samog početka – da se znanje itekako isplati! Okupite ekipu, prijavite se, rezervirajte svoje mjesto na mekoj jarunskoj travi i pozdravite se od ljeta zabavnim i opuštenim kvizom kakve ste navikli igrati kod nas.

Kviz se sastoji od pet različitih kategorija, a s obzirom na vrhunsku festivalsku opremu i veliko platno, možete očekivati dosta multimedijskih pitanja. S obzirom na naše uzbuđenje što smo konačno na Jarunu, odlučili smo ulaznice ponuditi po prigodno veseloj promotivnoj cijeni: ekipna ulaznica koštat će vas 60 kuna. Svaka se ekipa može sastojati od najviše četiri člana, a svoje mjesto po mjesečinom možete rezervirati ispunjavanjem ove jednostavne prijavnice.

Vidimo se na Jarunu za dva tjedna!

Klik na sliku za veću rezoluciju

SCREEN on the GREEN

SCREEN on the GREEN je filmski piknik festival koji se sedmu godinu za redom održava u najpopularnijim zagrebačkim gradskim parkovima, događaj koji je kroz godine postao neizostavan dio zagrebačke “ljetne kulturne scene”. Festival je dostupan široj publici različitih filmskih preferencija, a ugodnu atmosferu toplih ljetnih večeri osigurava velik broj filmova domaće i strane produkcije. S obzirom da se ulaznice za filmske projekcije ne naplaćuju, svi posjetitelji će potpuno besplatno moći uživati u filmskom i glazbenom programu. Posjetitelji će se na ovaj način dodatno upoznati s nekima od najljepših zagrebačkih javnih prostora kojima ovaj filmski festival daje dodatnu funkciju i pretvara ih u ono što u svojoj naravi i jesu, mjesta za opuštanje i zabavu.

Kao i proteklih godina održavanja festivala, projekcije filmova odvijat će se na AIRSCREEN projekcijskim platnima dijagonale do 12m, koja su brzo postala jedna od najistaknutijih karakteristika SCREEN on the GREEN festivala. Airscreen projekcijsko platno funkcionira na principu punjenja zrakom što mu omogućuje veliku prilagodbu svim podlogama koje susrećemo na otvorenim prostorima. Čvrstoća i stabilnost Airscreen filmskog platna garantiraju najveću moguću kvalitetu svake video projekcije.

SCREEN on the GREEN u brojkama:
* 9 dana tijekom 2 vikenda
* 3 “zelene” lokacije u gradu
* preko 20 kratkih i dugometražnih domaćih i stranih filmova
* 6.000 posjetitelja godišnje
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala