Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.8.
Današnja večer donosi zanimljive serije i filmove

TV Preporuke dana – Subota 19.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.8.

SERIJE

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:05 sati
Na robi koju brodovi dovoze iz Novog svijeta može se fino zaraditi, ali dok Marlowe ulaže u duhan i krumpir, Will radije sudjeluje u gradnji novog kazališta. Kad ostane bez ušteđevine, Will je prisiljen na neobičnu nagodbu sa svojim suparnikom Robertom Greeneom. Za to vrijeme frustracija zbog pomanjkanja uloga za žene prisiljava Kate na dramatičnu intervenciju.

Tragovi zločina, Doma TV u 23 sata
Slučaj ubojstva opet će spojiti bivšu detektivku Carrie Wells s bivšim kolegom i dečkom, te će ona morati koristiti svoju rijetku sposobnost kako bi pretražila svaki trenutak pamćenja i uhvatila ubojicu.

FILMOVI

Jobs, HTV 1 u 20:05 sati
Film vjerno prikazuje Jobsovu karijeru, njezine uspone i padove, ali se ujedno bavi i njegovim privatnim životom, odlukama i njihovim posljedicama. U glavnoj ulozi je Ashton Kutcher.

Transformeri: Tamna strana Mjeseca, RTL u 20:30 sati
U ovom nastavku spektakularnog SF serijala ljudska se rasa opet nađe u opasnosti kad Decepticoni otkriju postojanje fantastičnog svemirskog broda koji se nalazi skriven na Mjesecu.

Brick Mansions, Nova TV u 21:20 sati
Policajac na tajnom zadatku pokušat će sve kako bi raskrinkao opakog kriminalca koji u svom posjedu ima bombu koja bi mogla uništiti SAD. Ovo je jedan od posljednjih filmova tragično preminulog Paula Walkera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala