Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.8.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Petak 18.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.8.

SERIJE

Kuća od karata, HTV 1 u 21:15 sati
Okupljanje vrhuške u šumi i međunarodni incident pruže Underwoodima priliku da pokažu svoju bolju stranu.

Laurine tajne, Doma TV u 21:25 sati
Laura izbjegava svoj rođendan i rješava ubojstvo mornara. Billy je prisiljen raditi s tvrdoglavim mornaričkim inspektorom. Kathie Lee Gifford gostuje u ulozi dr. Carlin, psihijatrice koja pomaže na slučaju. Meta Golding također gostuje. Laura rješava veliku osobnu krizu i usput traga za ubojicom pomoćne učiteljice. Istraga vodi detektive u ludilo sveučilišne košarke.

Završni udarac, HTV 2 u 22:30 sati
Zbog ubojstva svećenika, Odjel se sukobljava s Katoličkom Crkvom, a Brenda s kardinalom. Istodobno u grad dolaze Brendini roditelji kako bi se njezin otac nastavio liječiti od zloćudne bolesti.

FILMOVI

Žabac Regi, RTL u 20:35 sati
Čitav život Regi je bio drugačiji od ostalih žaba. Za razliku od svojih prijatelja, on ne voli skakutati i mrzi vodu. Neprilagođen i različit od ostalih žaba, Regi želi saznati odgovore na brojna životna pitanja. Pa tako, zajedno sa svojim najboljim prijateljem, letećom vjevericom, krene na putovanje kroz šume Amazone tražeći svoje mjesto u svijetu...

Ljubav nema pravila, Nova TV u 22:05 sati
Simpatična priča o muškarcu koji odbija odrasti, ali koji nikako ne shvaća da mlad može ostati samo u društvu svojih vršnjaka. Legendarni Jack Nicholson još jednom dokazuje zašto je jedan od najvećih holivudskih glumaca u povijesti, ali prava zvijezda filma ipak je Diane Keaton koja je za svoju sjajnu ulogu osvojila nagrade Zlatni globus i onu američkih kritičara te nominaciju za Oscara.

Intervju s vampirom, HTV 1 u 22:55 sati
Film Neila Jordana prva je ekranizacija glasovitih Vampirskih kronika što ih je napisala Anne Rice 1976. Iako pripada žanru strave i užasa, Jordanov film je ipak, kao i literatura Anne Rice, više od toga. To je film koji nastoji istražiti dubinu duše: one ljudske i one neljudske.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala