Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jane Lynch i tim National Geographica u spektakularnom specijalu Zemlja uživo
Novi specijal vodi američka glumica, komičarka i pjevačica Jane Lynch

Jane Lynch i tim National Geographica u spektakularnom specijalu "Zemlja uživo"

Zemlja uživo pravi je spektakl - ovim dvosatnim projektom, National Geographic još jednom ruši tradicionalne granice televizije i koristeći najnovije tehnologije gledateljima donosi dinamično, nevjerojatno, mistično putovanje širom svijeta.

Na svim kontinentima osim Antarktike, najveće zvijezde prirodne kinematografije bilježe scene divljeg svijeta kakve do sada nisu viđene. Projekt je dugo pripreman, a visoka tehnologija omogućila je da se neke od najtajanstvenijih životinja snime u njihovu prirodnom okolišu bez ikakva uznemiravanja pa su snimke još autentičnije. U većini slučajeva, životinje su bili potpuno nesvjesne da su u njihovoj blizini - ljudi.

Tako dobitnik Emmyja Bob Poole u Etiopiji bilježi privatni život velikog klana hijena, a fotograf National Geographica Steve Winter, koji već 20 godina dokumentira svakodnevicu velikih mačaka, gledateljima približava rijetku i skrovitosti sklonu mačku ocelota. Kamerman Sandesh Kadur bavi se langurima, majmunima iz Jodhpura u Indiji, a Sophie Darlington vrhunskim termalnim kamerama razotkriva lovačku strategiju slavnih lavova u Keniji.

Tu su i podvodne scene - još jedan dobitnik Emmyja, Andy Casagrande prisustvuje hranjenju morskih pasa bikova u Južnom pacifiku. U 120 minuta, 13. kolovoza u 21:55h na National Geographicu, gledatelji će moći vidjeti i rijetko uhvaćene prizore 20 milijuna meksičkih šišmiša kako napuštaju spilju Bracken u Teksasu, ali i uzimanje uzoraka DNK grbavih kitova na Aljasci. Ukratko, Zemlja uživo televizijski je događaj koji se ne smije propustiti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala