Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Will i Grace ignoriraju finalnu epizodu
Finalna epizoda serije zaključila je njihove priče no tvorcima serije to ne odgovara za nastavak priče pa će ignorirati događaje iz same završnice

Novi "Will i Grace" ignoriraju finalnu epizodu

Iako su već prije producenti spomenuli kako nemaju namjeru ignorirati finale s kojim je završila serija Will i Grace 2006. godine, čini se kako namjeravaju napraviti upravo to.

Will (Eric McCormack) i Grace (Debra Messing) će u povratničkoj sezoni ponovno biti slobodni, bez djece te će i dalje živjeti u svom poznatom stanu u New Yorku, što je velika razlika od finala u kojem je Grace imala kćer Lailu i supruga Lea (Harry Connick Jr.) dok je Will odgajao svog sina Bena sa suprugom Vincentom (Bobby Cannavale).

"Većinu smo vremena pokušavali smisliti kako napraviti najbolju verziju serije koja se vraća nakon 11 godina.", rekao je izvršni producent i tvorac serije Max Mutchnick. "To finale je izazvalo dosta žalosti. Radiš finale jer je serija gotova. Ne razmišljaš o tome da bi se mogla vratiti."

"Kada je stigla odluka o vraćanju serije shvatili smo da smo ih ostavili s djecom.", dodao je drugi izvršni producent i tvorac serije David Kohan. "A ako imaju djecu onda priča mora biti o njima kako su roditelji jer je to prioritet u njihovim životima. Iskreno, nismo ih željeli gledati kakvi su roditelji. Željeli smo da jednostavno budu Will i Grace."

Jack (Sean Hayes) i Karen (Megan Mullally) se također vraćaju gdje su bili prije samog kraja serije. Iako smo ih zadnje vidjeli kako žive zajedno sa Rosario, Jack će se ipak vratiti u susjedstvo blizu Willa i Grace, a Karen se vraća ispijanju svojih pića u poznatom okruženju.

Iako nove epizode stižu na male ekrane tek krajem rujna ove godine serija je već dobila zeleno svjetlo i za drugu sezonu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala