Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Fincher istražuje psihologiju serijskih ubojica u seriji Mindhunter
"Mindhunter" je nova Netflixova serija koja prati dva agenta FBI-ja, koji love kriminalce i razvijaju tehnike profiliranja

David Fincher istražuje psihologiju serijskih ubojica u seriji "Mindhunter"

Dva agenta FBI-ja istražuju psihu psihopata u novom traileru za novu Netflixovu seriju Mindhunter, čiju režiju potpisuje David Fincher.

Serija se temelji na knjizi Johna Douglasa Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unit. On donosi priču o vremenu kada je on bio kriminalni profiler u FBI-jevoj istražiteljskoj jedinici. Smještena u sedamdesete, Fincherova serija donosi Jonathana Groffa i Holta McCallanyja u ulogama dva agenta koji razvijaju nove tehnike koje će im omogućiti da love serijske ubojice i silovatelje.

Trailer za seriju naglašava Fincherovu oštru estetiku koja podsjeća na filmove kao što su Zodijak i Sedam. Likovi koje glume Goff i McCallany susreću se sa brutalnim ubojicama, psiholozima i višim agentima FBI-a koji imaju malo interesa za istraživanje uma ubojica. "Kako da preduhitrimo ludost ako ne znamo kako ludost razmišlja?", pita se McCallanyjev lik.

Uz Finchera, 10 epizoda prve sezone režirat će i Asif Kapadia te Andrew Douglas. Prva sezona bit će dostupna na Netflixu 13. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 0
    samuraj samuraj @ 2.8.2017. 21:54

    Je, trailer je stvarno dobar. Nadam se da serija neće biti nešto u stilu "True Detective", nego da će biti puno kompleksnija i detaljnija. Uglavnom imam velika očekivanja, ovakva tematika Fincheru paše.

  • #1
    3 0
    mario mario @ 2.8.2017. 14:03

    Koja atmosfera, morao sam pogledati trailer par puta. Čim je Fincher uključen očekivanja su visoka.

    Malo sam googlao o likovima i za Kempera (zatvorenika s naočalama kojeg vidimo u početku),  wikipedia kaže : Kemper is known for his large stature and high intelligence, standing 6-foot-9-inches (2.06 m) tall, weighing over 250 lbs (114 kg) and having a reported IQ of 145, features that left his victims with little chance to overcome him.   Brrrrr!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala