Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Petak 28.7.
Od radnog tjedna se odmorite pred malim ekranima gdje vas očekuju zanimljive serije i napeti filmovi

TV Preporuke - Petak 28.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.7.

EMISIJE / SERIJE

turizam.hrt, HTV 1 u 20h
Kako je Dalmatinska zagora predložena za najbolju destinaciju ruralnoga turizma i zašto te ima li Imotska krajina već 170 vila s bazenima i kuća za odmor - otkriva novi turizam.hrt. Koliko je Poreč u plusu i zašto je toliko omiljena destinacija? Zašto su Vučedol - Vukovar - Ilok europske destinacije izvrsnosti? Turizam.hrt je zavirio iza kulisa 63. Splitskog ljeta i obišao restorane Podravine i Prigorja koji brendiraju autohtona jela svoga kraja...

Dama pod velom, HTV 2 u 20:04h
Claru, kći grofa Vittoria Grandija, podigli su seljaci s imanja San Leonardo, daleko od njezina oca. Oca koji je ne samo krivi za smrt svoje žene, već i ne želi imati nikakva posla s njom jer je žarko želio sina. Ipak, jednog dana Vittorio je odluči povesti u Trento. Našao joj je muža i želi unuka, nasljednika loze. Clara, daleko od svojega imanja i svega što joj je drago, nađe se zatočena u kući u kojoj njezina teta Adelaide i rođak Cornelio već kuju zavjeru protiv nje.

Nauči me voljeti, Nova TV u 20:20h
Hakverdijev je povratak pokvario Hašmetovo raspoloženje i on se suočava sa strahom od gubitka Lejle. Dok Alper i Hakverdi odlučno provode svoj plan, Alper se uz puno muke trudi držati podalje od Lejle. Korak koji je Engin poduzeo za Engin odvodi njihovu vezu u novu dimenziju. Dok Džanan ludi zbog vijesti koja se pojavila u novinama i koja Lejlu predstavlja kao odbjeglu nevjestu, Hašmetu se odškrinu neočekivana vrata.

FILMOVI

Ralje, RTL u 21:05h
U prekrasnom, slikovitom ljetovalištu na otoku Amity nešto strašno, neko veliko zlo nadvladalo je spokoj i uzdrmalo mir. Prvo je uzelo život mladoj djevojci, ostavljajući njezine ostatke da trunu na plaži, a odjeci njezinih krika proklinjali su noćno nebo. Potom se velika bijela psina namjerila na djecu, a mirne vode postale su crvene od krvi. A onda, baš kad su pomislili da je sigurno vratiti se u vodu, napalo je opet, nemilosrdno divljajući i napadajući molove gdje su ribiči sjedili i čekali ulov, ništa ne sluteći. Nešto se mora poduzeti prije nego što se vrati u potrazi za hranom.

Ubojice, Nova TV u 22:45h
Slomljena iznenadnim prekidom Jen (Katherine Heigl) odlazi sa roditeljima na odmor u Francusku. Tamo upoznaje muškarca svojih snova Spencera Aimesa (A. Kutcher). Njihova veza se okrunjuje brakom, a tek nakon tri godine bračne idile Jen otkriva da joj je muž plaćeni ubojica.

Svetac, RTL u 23:30h
Simon Templar (Val Kilmer) nema pravu obitelj, svoj dom, pa čak ni pravo ime. Diljem svijeta poznat je i kao Svetac, zbog toga što često sebi kreira lažne identitete pod imenima katoličkih svetaca, te i kao jedan od najuspješnijih i najlukavijih svjetskih lopova. Okretan, zavodljiv i majstor prerušavanja, Simon je sposoban nadmudriti policiju uvijek iznova.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala