Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove poznate ličnosti su u potrazi za pravom ljubavi!
Kanal E! prikazuje drugu sezonu hit serije "Famously Single"

Nove poznate ličnosti su u potrazi za pravom ljubavi!

Karina Smirnoff (Dancing with the Stars), Chad Johnson (The Bachelorette), Malika Haqq (Dash Dolls), Ronnie Magro-Ortiz (Jersey Shore), David Mcintosh (British model), Tiffany Pollard (I Love New York), Calum Best (Famously Single) i Dorothy Wang (#RichKids of Beverly Hills) dolaze na ljubavnu rehabilitaciju!

Na temeljima emotivnog, vrelog i romantičnog vrhunca u prvoj sezoni, zabavni kanal E! snimio je nastavak televizijske hit serije Famously Single. Smjestivši osmero zvijezda u potkrovlje u centru Los Angelesa, tv mreža se ovoga puta potrudila zaći dublje u romantični svijet poznatih osoba. Prošle sezone gledatelji su svjedočili zaljubljivanju Pauly D i Aubrey O’Day, dok brojni članovi ostatka postave napuštaju kuću zadovoljni i danas su u uspješnim vezama.

Iza kulisa raskoši i glamura, nalaze se istinske priče o izgubljenim ljubavima, javnim razvodima, zatrovanim odnosima i borbi za pronalaženje prave ljubavi.

Uz pomoć tima stručnjaka, sudionici će se otisnuti na emotivno putovanje na kojem će otkriti do sada nepoznate, nefiltrirane strane vlastite osobnosti. Preko vježbi i divljih izazova, seksi zvijezde bit će pogurane do samih granica. Mogu li to podnijeti?

Tim stručnjaka serije Famously Single uključuje:
Dr. Darcy Sterling
Domaćica serije i stručnjakinja za ljubavne probleme, Dr. Darcy Sterling je pametna i seksi s otvorenim pristupom problemima. Licencirana klinička socijalna radnica ostavila je posao u New Yorku i sada je voljna premostiti sve prepreke kako bi ovu skupinu Slavnih Samaca pretvorila u Slavno Zaljubljene.
Robert Mack
Autor priznat od strane kritike i instruktor za odnose s velikim brojem klijenata koji uključuju slavne osobe, sportaše, glazbenike, umjetnike, supermodele, političare i obične ljude poput nas.

Za produkciju serije Famously Single zadužen je Irwin Entertainment John Irwin, Damian Sullivan, and Brent Benedetti kao izvršni producent i Casey Spira kao pomoćnik izvršnog producenta.

Famously Single premijerno na kanalu E! od 21.07, svakoga petka u 21 sat.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala