Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija Tragom sjećanja na kanalu FOX
Za fanove SF-a u kombinaciji s kriminalističkim žanrom od ove srijede čeka poslastica

Nova serija "Tragom sjećanja" na kanalu FOX

Fanove znanstvene fantastike u kombinaciji s kriminalističkim žanrom, od 19. srpnja, svake srijede u 22:00 h na kanalu FOX, čeka prava poslastica - američka TV-serija Tragom sjećanja.

Ova serija prati Kirsten, mladu ženu koju je angažirala tajna vladina agencija kako bi ušla u umove nedavno preminulih i njihovo sjećanje rabila u istragama ubojstava i razotkrivanju tajni koje bi inače završile u grobu.

Uz Kirsten radi i Cameron, briljantan neuroznanstvenik čija je strast prema ovom programu vidljiva u njegovu radu. Tajni program vodi Maggie, vješta veteranka tajnih operacija, a tu je još i Linus, socijalno nezreli inženjer bioelektrike i komunikacijski tehničar. Kirstenina cimerica Camille, darovita studentica računalnih znanosti, također je angažirana kako bi svojim vještinama pomogla Kirsten u njezinoj novoj ulozi.

Od početka prikazivanja ova serija ima vrlo solidnu gledanost u SAD-u, prosječno je prati između 1,9 i 2,3 milijuna gledatelja. Fanovima se, navode, ponajviše sviđa što su likovi, iako se radi o ZF-u, u biti obični i pomalo nesigurno mladi ljudi, geekovi koji su u visokotehnološkom laboratoriju pronašli obitelj, te što glavni lik, Kirsten usprkos tome što može ući u umove mrtvih, nije mračna čudakinja.

Zvijezde serije su Australka Emma Ishta kao Kirsten Clark, Kyle Harris kao Cameron Goodkin, Ritesh Rajan kao Linus Ahluwalia, Salli Richardson-Whitfield kao Maggie Baptiste i Allison Scagliotti kao Camille Engelson.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala