Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.7.
Osim nove epizode "Sherlocka", tu su odlični filmovi "La Bamba", priča o tragično preminulom rock & roll pjevaču Ritchieju Valensu

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.7.

SERIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21:05 sati
Rujan je 1981. Žungul se vratio iz vojske te Kipo i on pokušavaju Startu prodati "ekskluzivu" koju je donio s Kosova. Između Jagode i Jure sve je više nesporazuma, a u njezin se život, preko poslovnih pregovora u kojima sudjeluje, polagano uvlači JAT-ov direktor Simke. Kolegice na poslu nagovaraju Kseniju da se kandidira za članicu Radničkog savjeta, no njezine trenutne preokupacije uglavnom su vezane uz Žaca koji je ozbiljno popustio u školi.

Sherlock, RTL u 22:50 sati
Mycroft želi da Sherlock odgonetne ubojstvo državnog službenika Andrewa Westa te riješi pljačku Bruce-Partington planova, koji sadrže tajne o raketnom naoružanju. No, Sherlock se radije pridruži Lestradu u drugom slučaju. Nakon eksplozije bombaš je uzeo taoce, koji će biti pušteni samo ako Sherlock riješi niz zagonetki, uključujući dvadeset godina staro ubojstvo, prevaru u osiguranju te navodno krivotvorenje davno izgubljene slike.

FILMOVI

Zdrpi i briši, Doma TV u 20 sati
Boksački promotor, kradljivac, narkošefovi, nepobjedivi boksač, okorjeli gangsteri…i - jedan neobičan pas. Svijet filma gusto je naseljen najnevjerojatnijim likovima, a radnja ne ostavlja vremena logici. U potrazi za ukradenim dijamantom, bitna je samo čista, 84-karatna – zabava!

Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan, RTL u 20 sati
Godinu dana nakon nevjerojatnih događaja filma Lav, vještica i ormar, kraljevi i kraljice Narnije ponovno se nađu u toj čudesnoj dalekoj zemlji, i otkrivaju kako je u Narniji prošlo više od 1300 godina. Tijekom njihovog odsustva, u Narniji je završilo vrijeme blagostanja, zemlju su pokorili Telemarini i sada njome nemilosrdno vlada zli kralj Miraz. Četvero djece će uskoro sresti intrigantnog novog saveznika: zakonitog prijestolonasljednika, mladog princa Caspiana.

La bamba, HTV 2 u 21 sat
Ovo je istinita priča o mladom i talentiranom rock & roll pjevaču Ritchieju Valensu koji je tragično izgubio svoj život 1959. godine u avionskoj nesreći sa tek sedamnaest navršenih godina.Film je nominiran za Zlatni globus te osvojio nagradu BMI Music 1988. godine.

Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, Nova TV u 21:30 sati
Kapetan Amerika: Prvi osvetnik fokusira se na rano doba Marvelovog univerzuma, u kojem se Steve Rogers dobrovoljno prijavi za sudjelovanje u eksperimentalnom programu koji ga pretvara u super vojnika znanog kao Kapetan Amerika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala