Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cure bez love u novim pustolovinama
Druga i treća sezona serije s emitiranjem počinju 12.7. u 20 sati na Fox Life kanalu

"Cure bez love" u novim pustolovinama

Caroline Channing: Normalno je reagirati nekako kada pokraj tebe netko plače!
Max Black: Pa, jesam! Okrenula sam očima!

U tom se stilu odvijaju britki, cinični i često crnohumorni dijalozi u seriji Cure bez love, čiju 2. i 3. sezonu od 12. srpnja, od ponedjeljka do petka u 20 sati, prikazuje Fox Life.

Ovu humorističnu seriju potpisuje dobitnik nagrade Emmy i izvršni producent Michael Patrick King (Seks i grad), što garantira dobru zabavu.

Cimerice Caroline i Max, zgodne, mlade djevojke koje sreću traže u New Yorku, ne mogu biti različitije. Max, siromašna od rođenja, prepuštena sama sebi od malih nogu, i Caroline, rođena bogata, ali ju je sreća napustila jer joj je otac završio u zatvoru zbog prijevare - zaposle se kao konobarice u živopisnoj zalogajnici u Brooklynu. Tu započinju svoje neobično prijateljstvo i put prema uspješnom poslovnom projektu - pečenju kolača. Sve što trebaju učiniti jest nabaviti 250.000 dolara za troškove pokretanja posla.

Mlade glumice Kat Dennings i Beth Behrs odlično su odigrale uloge Max i Caroline, a kritičari, bez obzira jesu li bili naklonjeni seriji ili ne, dali su ovim dvjema zvijezdama u usponu najviše moguće ocjene.

U seriji koja se snimala od 2011. do 2016. godine, prepunoj žestokog, ponekad i poprilično sočnog humora, pojavile su se i mnoge poznate osobe. Kraljica kuhinje i doma, Martha Stewart igrala je samu sebe, Lindsay Lohan bila je zahtjevna mladenka, Kim Kardashian West kupovala je kolače od djevojaka za svoju obitelj, a prezgodni Jesse Metcalfe, glumio je Maxinog dečka.

U glavnim ulogama: Kat Dennings kao Max Black, Beth Behrs kao Caroline Channing, Garrett Morris kao Earl, Jonathan Kite kao Oleg, Matthew Moy kao Han Lee I Jennifer Coolidge kao Sophie.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala