Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrivena radnja za nastavak Čudesnih zvijeri
Snimanje je počelo, a iz studija navode da ćemo gledati još neke nove likove

Otkrivena radnja za nastavak "Čudesnih zvijeri"

S današnjim danom je malo izvan Londona počelo snimanje zasad neimenovanog nastavaka filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći.

Glavnu glumačku ekipu iz prošlogodišnjeg hita koji je zaradio fantastičnih 814 milijuna dolara diljem svijeta ćemo gledati i u nastavku, uz nove likove koji nasad nisu poznati javnosti, navode iz studija Warner Bros. Osim te informacije objavljeno je da će se Albus Dumbledore (Jude Law) udružiti s bivšim studentom Newtom Scamanderom (Eddie Redmayne) kako bi se zajedno suprotstavili Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp).

Radnja filma će biti smještena na više lokacija, od New Yorka do Londona i Pariza što će 'donijeti mnoga iznenađenja koja će oduševiti fanove knjiga i filmskog serijala'. Autorica knjiga J.K. Rowling je napisala scenarij za film koji će biti smješten u 1927. godinu, nekoliko mjeseci nakon što je Scamander ulovio Grindelwalda. U nastavku se tako očekuje njegov bijeg i nakon toga okupljanje još više sljedbenika, a možda jedini koji će ga moći zaustaviti jest njegov nekadašnji prijatelj Albus Dumbledore. No, Dumbledore će ipak trebati malu pomoć i to od čarobnjaka koji ga je već jednom zaustavio, a to je njegov bivši učenik Newt Scamander.

U ostalim ulogama su Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Ólafur Darri Ólafsson i Kevin Guthrie.

Čudesne zvijeri je bio najveći prošlogodišnji hit Warnera Bros.-a i potvrdio je da je Harry Potter franšiza nepresušni izvor zarade. Nastavak je planiran za 16. studeni 2018. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala