Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Better Call Saul konačno dobila 4. sezonu
Nova sezona popularne AMC-jeve serije na male ekrane stiže na proljeće 2018.

Serija "Better Call Saul" konačno dobila 4. sezonu

Iz AMC-ja stiže odlična vijest za fanove serije Better Call Saul: sprema se četvrta sezona za sljedeću godinu i imat će 10 epizoda!

Dramska serija izvršnih producenata Vincea Gilligana i Petera Goulda u kojoj glavnu ulogu ima Bob Odenkirk, čiji smo lik Saula upoznali u originalnoj seriji Breaking Bad, na trećem je mjestu najgledanijih serija na kabelskoj televiziji u SAD-u među gledateljima između 25 i 54 godine, prema tamošnjim podacima agencije Nielsen. Osim toga, seriju su odlično prihvatili i kritičari.

Predsjednik AMC-ja, SundanceTV-a i AMC studija Charlie Collier je izjavio da poštuju i dive se cijeloj ekipi koja radi na seriji i koja na fantastičan način oživljava likove. Usput je čestitao Gilliganu, Gouldu, Odenkirku i ostalima koji predano rade na seriji te im poručio da slobodno nastave s novom sezonom. U priopćenju nigdje nije izričito navedeno da će četvrta sezona biti posljednja pa se fanovi nadaju da će biti i pete.

Spin-off iznimno uspješne serije Breaking Bad smješten je šest godina prije nego je Saul Goodman (Odenkirk) upoznao Waltera Whitea. Kada ga upoznajemo, čovjek koji će postati Saul sada je poznat kao Jimmy McGill, neuspješni odvjetnik koji traži svoju sudbinu te preživljava pomoću sitnih prevara, a jedan dio napetosti je i u iščekivanju kada će Jimmy uzeti ime pod kojim smo ga upoznali – Saul.

U ostalim ulogama su Jonathan Banks (Mike), Rhea Seehorn (Kim), Michael McKean (Chuck), Michael Mando (Nacho), Patrick Fabian (Howard) te od nedavno Mark Margolis (Hector) i Giancarlo Esposito (Gus).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala