Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Bellas se okupljaju u novoj avanturi u prvom traileru za Na putu do zvijezda 3
Simpatična glazbena skupina još jednom osvaja svijet u novom nastavku franšize "Pitch Perfect"

The Bellas se okupljaju u novoj avanturi u prvom traileru za "Na putu do zvijezda 3"

The Bellas se vraćaju u prvom punom traileru za Na putu do zvijezda 3, trećem filmu u Universalovoj uspješnoj franšizi.

Mjuzikl komedija ovaj put donosi poznatu ekipu koja je diplomirala i sad se mora suočiti sa stvarnim svijetom u kojem je potrebno puno više za život od a cappella pjevanja.

The Bellas su se nakon pobjede na svjetskom prvenstvu razdvojile, ali i ubrzo shvatile da nakon fakulteta nije tako jednostavno preživjeti samo s pjevanjem. Zato kad dobiju priliku za ponovno okupljanje i veliku turneju ekipa će se ponovno okupiti kako bi posljednji put stvarale fantastičnu glazbu i pritom (ponovno) donijele neke neobične odluke... No, ovaj put konkurencija je najjača ikada!

Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Elizabeth Banks i John Michael Higgins vraćaju se i u trećem filmu, a glumačkoj ekipi su se pridružili John Lithgow i Ruby Rose. Kay Cannon je napisala scenarij i za ovaj film.

Prvi film Na putu do zvijezda je 2012. bio iznenađenje godine i zaradio je 115 milijuna dolara na budžetu od samo 17 milijuna, a režirao ga je Jason Moore. Nastavak je 2015. godine prošao još bolje i zaradio 288 milijuna dolara, a režirala ga je Elizabeth Banks koja nije bila u mogućnosti vratiti se za nastavak pa je tako ovaj put priliku dobila Trish Sie (Step Up 5).

Na putu do zvijezda 3 u američka kina stiže 22. prosinca, datum za Hrvatsku još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala