Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Žestoki vikend na Fight Channel PPV-u!
Fight Channel PPV: Bellator 180 - NYC te UFC FN 112 ugrijat će već ionako vreli vikend!

Žestoki vikend na Fight Channel PPV-u!

 

Bellatorovo "predjelo" nudi obračun dvije donedavne UFC zvijezde

U noći sa subote na nedjelju, 25. lipnja, Bellator će održati svoju najveću priredbu  do sada – Bellator 180 – New York City. Legendarni Madison Square Garden će ugostiti ono najbolje što ima promocija Scotta Cokera, a u ovoj najavi ćemo se baviti “srednjim” dijelom eventa koji predvode Phil Davis i Ryan Bader u meču za titulu prvaka poluteške kategorije. Izravni prijenos pogledajte od 02:00 sata na Fight Channel PPV-u!

Četiri meča predvođeni već spomenutim dvobojem za titulu u “-93 kg kategoriji” će poslužiti kao sjajan uvod u “NYC” dvoboje koji će kulminirati mečevima Fedor vs. Mitrione i Sonnen vs. Silva.

Ironija u čitavoj priči jest da su najveće zvijezde oba dijela bivši UFC-ovci koji su u  proteklom periodu prebjegli u njima ugodniju radnu okolinu – onu Bellatorovu. Za Badera će to biti debi u drugoj promociji nakon što je punih 9 godina proveo u Octagonu. Kao izdanak “The Ultimate Fightera” (pobijedio je u showu), Bader je vrlo brzo napredovao u kvalitetom tada natrpanoj poluteškoj kategoriji. Ipak, nikada nije stigao do prilike za naslov.

Davis je Bellatorov prvak, a Bader ima pravo uzeti “zlato” već u prvom nastupu za novog poslodavca. U posljednjih osam pobjeda, pobijedio je 7 puta uključujući zadnje dvije pobjede protiv Latifija i Nogueire. Posljednji čovjek koji mu je uspio stati na kraj bio je Anthony Johnson 2016. godine. Pogađate, Bader je kao i većina Johnsonovih protivnika stradao nokautom.

Od ostalih mečeva na ovom popisu borbi je najzanimljiviji svakako onaj između Jamesa Gallaghera i Chinza Machide u perolakoj kategoriji. Gledatelji će imati prilike vidjeti i meč u velteru između Neimana Gracieja i Davea Marfonea, odnosno dvoboj dvije borkinje u perolakoj diviziji između Heather Hardy i Alice Yauger.

Bellator 180 – NYC

Phil Davis vs. Ryan Bader
James Gallagher vs. Chinzo Machida
Neiman Gracie vs. Dave Marfone
Heather Hardy vs. Alice Yauger

Opširnije na Fightsite.hr

 

 

UFC FN 112: Popis borbi koji nudi skrivene borilačke poslastice

Elitna svjetska MMA promocija, “Ultimate Fighting Championship” će u noći s nedjelje na ponedjeljak, 26. lipnja, s početkom u 03:00 sata iza ponoći, održati svoj 112. “Fight Night event”. Izravni prijenos akcije iz Oklahoma Cityja možete pogledati na Fight Channel PPV-u.

Čak šest mečeva u glavnom dijelu priredbe nudi odličan “Fight Night” predvođen okršajem top boraca lake kategorije: Michaelom Chiesom i Kevinom Leeom. Doduše, većina tvrdokornih fanova će na ovom popisu borbi naći minimalno još dva zanimljivija meča, a kada tome dodate da su uvodnom programu zapeli borci poput Claya Guide i Vitora Mirande, onda je jasno da se radi o zaista iznimno snažnom “fight cardu”.

U uvodnom-glavnom meču večeri vidjet ćemo sjajan obračun u srednjoj kategoriji između dva veterana, bivšeg prvaka Johnyja Hendricksa i tvrdog Tima Boetscha.

Program u Oklahoma Cityju će otvoriti legendarni bivši dvostruki prvak BJ Penn. Je li ovo posljednji nastup za “The Prodigyja”, teško je reći jer smo Havajčanina u prošlosti toliko puta otpisivali, a on je ponovno uspio izboriti novi meč u Octagonu.

Protivnik u dvorani Chesapeake Arena će mu biti njemački veteran Dennis Siver. Ovaj sjajni kick boksač je dio UFC-a još od 2007. i meča protiv Jessa Laiudina. Od tada je nanizao prilično solidnih 12 pobjeda i 8 poraza, uz 6 bonusa večeri.

U preostalim dvobojima na glavnoj karti Tim Means i Alex Garcia će odmjeriti snage u velteru, Joachim Christensen i Dominick Reyes u poluteškoj diviziji, a jedina ženska borba će biti ona između Felice Herring i Justine Kish u slamka diviziji.

UFC Fight Night 112: Chiesa vs. Lee

Michael Chiesa vs. Kevin Lee
B.J. Penn vs. Dennis Siver
Tim Boetsch vs. Johny Hendricks
Felice Herrig vs. Justine Kish
Joachim Christensen vs. Dominick Reyes
Tim Means vs. Alex Garcia

Uvodne borbe:

Jeremy Kimball vs. Josh Stansbury
Vitor Miranda vs. Marvin Vettori
Carla Esparza vs. Maryna Moroz
Clay Guida vs. Erik Koch

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala