Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.6.
Večeras od 20 sati pogledajte odlične filmove novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 24.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.6.

SERIJE

Sufražetkinje, HTV 3 u 21 sat
Članice Banburyjevskog kružoka za fine zanate ljubazno zahtijeva pravo glasa za žene postaju taokinje u prostoru u kojem se sastaju jer se trenutno on koristi kao mjesto za glasanje.

Dijagnoza zločina, Doma TV u 22:05 sati
Pierce i Moretti naiđu na međunarodni skandal dok istražuju ubojstva čikaškog novinara i diplomata iz Bangladeša. Moretti se muči s pripremama za svoje vjenčanje s Donniejem i traži Pierceovu pomoć. Nakon što je ubijena studentica, Pierce pokušava naći ubojicu istodobno braneći žrtvina dečka kojeg se smatra mentalno bolesnim i krivim za zločin. Pierce se mora suočiti s vlastitim osjećajima dok se Kate i Donnie pripremaju za vjenčanje.

FILMOVI

Argo, Doma TV u 20 sati
Pod palicom Oskarovaca Bena Afflecka (redatelj) i Georgea Clooneya (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja 6 američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

Croods, RTL u 20 sati
Animirani film iz radionice DreamWorks donosi priču o prvoj obitelji na svijetu koja kreće u pustolovinu i otkriva svijet. Od premijernog prikazivanja na 63. Berlinalu te kasnije posvuda u kinima u svijetu animacija je primala samo pohvalne osvrte i kritike, zaradivši 587 milijuna dolara na blagajnama, što je rezultiralo planom za nastavak sljedeće godine. Nastavak je ipak otkazan, ali je zato televizijska serija Dawn of the Croods imala svoju premijeru na Netflixu krajem 2015. godine i zasad ima tri sezone.

Vječni zaručnici, HTV 1 u 20:05 sati
Redatelj Nicholas Stoller i producent Judd Apatow proučavaju što se događa kad zaručnici Jason Segel i Emily Blunt neprekidno posrću na dugom putu do oltara. Film počinje tamo gdje inače romantične komedije završavaju. Prati uspone i padove čovjeka koji je pet godina zaručen sa ženom svog života...

Ubijte glasnika, HTV 1 u 22:20 sati
Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala