Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Crna jedra večeras stižu na RTL2
Uz ovu seriju osjećat ćete se kao pravi gusari

"Crna jedra" večeras stižu na RTL2

Zlatno doba piratstva oduvijek je sa sobom povlačilo mnoga zanimljiva pitanja, stoga vas RTL vodi u novu avanturu klasika Crna jedra, u čijoj seriji ćete uživati u blagodatima Kariba, mogućih opasnosti i tražiti odgovore u piratskom raju.

Osim gusarskih anegdota, trenutno najdragocijeniji izvor informacija o zlatnom dobu piratstva je atraktivna serija Crna jedra koja vas vodi u avanture kapetana Flinta i njegove posade, njihovih egzotičnih kostima i lokacije i to 20 godina prije objave vrhunskog klasika Otok s blagom, autora Roberta Louisa Stevensona.

Sve to ne bi funkcioniralo da producenti Crnih jedara nisu okupili prilično raznoliku, ali talentiranu i prilično raspoloženu glumačku ekipu. Toby Stephens, jedan od prinčeva britanskog glumišta, je impozantan u ulozi nominalnog protagonista rastrzanog između plemenitih ideala i moralno dvojbenih postupaka. Luke Arnold je prilično zanimljiv u ulozi slatkorječivog antiheroja, dok impozantni Zachary MacGowan uspijeva zasjeniti čak i nominalne protagoniste. Jessica Parker Kennedy je, pak, u prilično nezahvalnoj poziciji da je publika više pamti po egzotičnom izgledu i golotinji, dok je Toby Schmitz od scenarista opskrbljen daleko živopisnijim replikama.

Najveće otkriće serije predstavlja Hannah New koja u seriji igra kćer najbogatijeg trgovca na crnom tržištu, dok najimpresivniji nastup pruža karakterni glumac Mark Ryan u ulozi Flintovog pomoćnika Gatesa, vjerojatno jedinog lika u cijeloj seriji za koga se može reći da posjeduje nešto nalik na savjest.

Serija Crna jedra je povijesno-avanturistička televizijska serija nastala 2014. godine u SAD-u. Iako je radnja serije smještena na otok New Providence na Bahamima, serija je snimana u Africi u Cape Townu na prekrasnim plažama južne afričke obale. Jedan od izvršnih producenta serije je i Michael Bay, koji je sudjelovao u stvaranju velikih filmskih naslova poput Armageddon, Pearl Harbora i Transformers. Do danas su snimljene ukupno četiri sezone serije, a dokaz da se radi o vrhunskoj produkciji pokazuju i brojne Emmy nominacije te nagrade.

Prva sezona očaravajuće serije Crna jedra dobila je nagradu Emmy za izvanredno uređivanje zvuka u seriji (Outstanding Sound Editing for a Series) i izvanrednespecijalne vizualne efekte (Outstanding Special Visual Effects in a Supporting Role) 2014. godine.

Ako volite gledati bitke, serija Crna jedra će vam pružiti dovoljno takvih scena, no naglasak je i na međuljudskim odnosima i osobnim nadmetanjima najmoćnijih pirata. Seriju Crna jedra ne propustite pogledati u subotu, 24. lipnja u kasnovečernjim satima, na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala