Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.6.
Večeras vas uz poznate serije čekaju hit filmovi

TV Preporuke dana – Petak 16.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.6.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20 sati
Lokalnoj seoskoj školi prijeti zatvaranje zbog sve manjeg broja djece, a skupina "dama koje ručaju" natječu se za status spasiteljica. Dok umorstvo i razaranje okružuju školsku učiteljicu, nju spašava ljubav Barnabyjeva glavnog osumnjičenika - sve dok njegova nevinost ne bude dokazana i ljubav ne pobijedi sve prepreke.

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Velika završnica turske uspješnice! Doznajte kakav će završetak dobiti serija koja je svojom napetom radnjom i živopisnim likovima svakodnevno intrigirala gledatelje ispred malih ekrana.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Mladi policajac pred kojim je bila obećavajuća karijera, narednik Sam Honeywell, nađen je pretučen i ustrijeljen u spaljenom automobilu u Essexu. Policija je bijesna jer je stradao jedan od njih. Ovaj slučaj za njih ima političku, ali isto tako emotivnu pozadinu. Viši inspektor Jim Sullivan odlučuje pod svaku cijenu pronaći Honeywellovog ubojicu. Kada se pokaže da lokalni raspačavač droge Dean Fallon, sin šefa zločinačke organizacije, ima neoboriv alibi, istraga kreće u neočekivanom smjeru - krivac možda radi u policiji.

FILMOVI

Taoci, RTL u 20:45 sati
Psihološki triler redatelja Joel Schumacher napeta je priča o obitelji na rubu raspada koja se nađe na meti okrutnih kriminalaca. U glavnim ulogama sz Nicolas Cage i Nicole Kidman.

Bourneova ultimatum, RTL u 22:30 sati
Oscarovac Matt Damon glumi profesionalnog ubojicu Jasona Bournea. Nakon što je izgubio pamćenje, i ostao bez jedine osobe koju je volio, neće ga zaustaviti niti kiša metaka nove generacije specijalno obučenih ubojica koji ga slijede u stopu i koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ga spriječili da sazna svoj pravi identitet.

Krug, HTV 3 u 22:55 sati-
Majka se u rodilištu raspituje kojeg je spola dijete koje je njezina kći upravo rodila. Odgovaraju joj da je djevojčica. Ona je potištena jer je ultrazvuk upućivao na dječaka i zna da će muž njezine kćeri i sva njegova rodbina sad biti ne samo duboko razočarani, nego i bijesni, pa će možda doći i do razvoda braka... Film je zbog svog kritiziranja položaja žena u Iranu zabranjen.

Kako znaš da je ljubav, Nova TV u 23 sata
U vrijeme kada je iznenada nestao njezin poznati svijet, Lisa (Reese Witherspoon) započne romansu s Mattyjem (Owen Wilson), bejzbolašem iz prve lige i egocentričnim ženskarom. I prije nego što se njihova veza razbukta, Lisa susretne Georgea (Paul Rudd), uštogljenog poslovnog čovjeka koji i sam ima osobnih problema, s ocem (Jack Nicholson) s jedne strane i zakonom s druge. I kada se čini da je sve propalo, stvari počinju sjedati na svoje mjesto.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala