Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


NEM 2017: DiNozzo, dr. Bull, ma Michael Weatherly!
Otvorenje NEM-a 2017. uz intervju šarmantne glumačke zvijezde Michaela Weatherlyja

NEM 2017: DiNozzo, dr. Bull, ma Michael Weatherly!


Michael Weatherly
trenutno boravi u Dubrovniku kao posebni gost NEM-a, konferencije posvećene televizijskoj industriji u regiji.

Opušten i duhovit, nijedno pitanje novinara i kolega ne ostavlja bez odgovora začinjenog anegdotama i opaskama zbog kojih želite da konferencija za medije traje dulje. Michael je čovjek koji televizijski život živi punim plućima, osim što glumi, bacio se i u producentske vode, a izgleda da ćemo ga u Hrvatskoj sretati češće:

Jeste li upoznati s televizijskom i filmskom produkcijom koja se odvijala u Dubrovniku?

Mislite na onu malo poznatu seriju Game of Thrones ili na Robina Hooda (smijeh). Naravno. Dubrovnik je spektakularan. I cijeli ovaj dio obale. Roditelji moje supruge su kupili kuću u blizini, pa ćete me mislim morati češće gledati u ovim krajevima.

Vi ste jedan od glumaca koje su gledatelji potpuno poistovjetili s likom kojeg glumi. Zvali su vas jednostavno Thony DiNozzo. Zašto ste otišli iz serije Navy CIS?

To je bio sjajan lik, uživao sam radeći seriju, bili smo kao velika obitelj. Samo znate, vrijeme prolazi. Ja sad imam 48 godina. Prerastao sam tu ulogu, doslovno. DiNozzo je postadolescntni fakin… Morate znati prepoznati koje je pravo vrijeme za određene stvari. Odlazak iz serije sam pripremao dvije godine. Ali znate kako je, bolje da sam sâm otišao, nego da su me morali zamoliti da odem. I dok još imam kose na glavi, to je jako važno u televizijskoj industriji (smijeh).

Znači sad ste u pravim Bond godinama za jednog glumca?

Da, da.. američki Bond, malo neprikladno. Znate previše volim Iana Fleminga, odrastao sam diveći se Rogeru Mooreu. Bond mora imati taj britanski štih.

Jeste li oduvijek željeli biti glumac?

Pa, imamo sam različitih planova u mlađoj dobi. Sjećam se da sam jedan plan sjajno razradio. Bilo je ljeto 1984., imao sam 16 godina i mislio da bi bilo sjajno inscenirati vlastitu smrt. Onako, ostavite hlače i novčanik na plaži, svi misle da ste se utoplili, a vi pobjegnete u Australiju, promijenite ime u Buddy English, osnujte bend i postanete rock zvijezda za koga nitko ne zna odakle se stvorio. Ozbiljno sam pristupao planiranju (smijeh).

Serija Bull inspirirana je stvarnim likom, dr. Phillip McGraw, ljudima diljem svijeta poznatiji kao dr. Phill iz Oprah showa. Kako doživljavate ulogu?

Angažiran sam jako. Bull je sofisticiran lik, posjeduje veliko znanje i dobro razumije stvari. Serija je odlično prihvaćena. Pravi veliki televizijski projekt. Tako vam je to kad radite sa Stevenom Spielbergom (smijeh).

Pratite naš Facebook sa svježim vijestima iz Dubrovnika!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala