Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se Luther
Napokon je stigla potvrda o snimanju pete sezone, koja bi sa produkcijom trebala krenuti već početkom sljedeće godine

Vraća se "Luther"

Nakon nekoliko godina pauze i nagađanja hoće li se uopće snimati peta sezona uspješne britanske kriminalističke serije Luther napokon je stigla potvrda iz BBC-ja. Početkom sljedeće godine kreće snimanje nove sezone, koja će biti podijeljena na četiri epizode.

Idris Elba je kroz četiri sezone utjelovljivao genijalnog detektiva Johna Luthera i za tu je ulogu čak četiri puta nominiran za Zlatni globus, a jednom ga je i osvojio. On svakako nastavlja svoju ulogu, kao i tvorac serije Neil Cross.

"Što sad? To je pitanje koje često pitaju mene i Idrisa.", podijelio je Cross u izjavi. "Što se dogodilo Johnu Lutheru nakon što smo ga vidjeli kako neustrašivo prolazi ulicama svog grada, svog krvavo crvenog Londona? Ne može biti gotovo, zar ne? Toliko toga još uvijek ne znamo. Toliko nezavršenih poslova. Stvar je u tome da smo si mi postavljali ta ista pitanja. Jer volimo Johna i zanima nas što se kasnije dogodilo. I što se mene tiče ja se bojim čudovišta. Lica na prozoru. Ruke ispod kreveta. Sjene na kraju ulice. Tko će ih zaustaviti ako ne John Luther?"

"Na kraju smo podigli slušalicu i neke stare prijatelje priupitali bi li željeli saznati što se događa kasnije.", nastavio je Cross. "Ispalo je da bi. Tako da ćemo to i napraviti. Saznat ćemo što se dogodilo nakon svega."

Elba se također oglasio svojim komentarom: "Neil, BBC i ja smo pričali o narednim sezonama i oduševljen sam što smo to sve uspjeli posložiti. Jedva čekam ponovno obući kaput."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala