Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.6.
Večeras od 20 sati pogledajte filmove novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 10.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.6.

SERIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 22:10 sati
Thomas i Mia nastavljaju s istragom. Marcus Nielsen, student psihologije, imao je dogovorene sastanke s bivšim vojnim komandosima. Htio je s njima razgovarati o grupnoj psihoterapiji i njihovu služenju u specijalnim postrojbama. Trag vodi do Korsöa, vojne baze nedaleko od Sandhamna, gdje su prije obučavani komandosi. Thomas i Mia pokušavaju pronaći komandose s kojima je razgovarao. Usput doznaju sve više o tome kakvi su strogi uvjeti vladali u bazi Korsö.

Dijagnoza zločina, Doma TV u 22:20 sati
Nakon što je ugledni neuroznanstvenik Landon Jennings nađen mrtav, Moretti i Pierce moraju otkriti kako je netko mogao ući u njegovu neprobojnu radnu sobu.e) useli k njima. Nakon prijave otmice djeteta Moretti lovi otmičara i dolazi do bizarnog otkrića. Pierce i Moretti istražuju povezano ubojstvo i otkrivaju da treba spasiti još jedno dijete. U međuvremenu, Donnie i Moretti razgovaraju o zajedničkoj budućnosti jer Donnie želi kupiti kuću u predgrađu.

FILMOVI

Oceanovih 11, Doma TV u 20 sati
Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11... Oceanovih jedanaest je spoj vještine Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmjenoj pljački.

Priča o igračkama 3, RTL u 20 sati
Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet Woodyja, Buzza i ostatka omiljene ekipe igračaka u koji vas vodi Priča o igračkama 3. Woody I Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe?

Na rubu budućnosti, Nova TV u 21:35 sati
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala