Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Nedjelja 4.6.
Danas je sve u znaku lokalnih izbora, a mi vam donosimo odabir zanimljivih serija i zabavnih filmova da odmorite od politike

TV Preporuke - Nedjelja 4.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4.6.

SERIJE / EMISIJE

Lokalni izbori 2017, HTV 1 i Nova TV
Hrvatska radiotelevizija na svom prvom programu, ako i Nova TV u večernjem terminu donose kompletnu analizu ovogodišnjih lokalnih izbora, uz izlazne ankete i prijevremene rezultate.

CSI Miami, RTL 2 u 21:35h
U Alexinom susjedstvu ubijen je osuđeni zlostavljač djece. Kako je Alexin DNK pronađen na mjestu zločina, ona postaje jednom od osumnjičenih. Iako su njezini kolege uvjereni da je nevina, moraju razriješiti zločin i pronaći pravog ubojicu.

Svjedoci, HTV 2 u 22:44h
Kaz Gorbier je uhvatio Paula Maisonneuvea. Sandra Winckler sada sama rješava zagonetku. Zna da Kaz Gorbier ne radi sam. Ako on ne iskapa tijela, tko to radi? Gdje se skriva istina? I kako da spasi Paula Maisonneuvea od sigurne smrti?

FILMOVI

James Bond 007: Umri drugi dan, Doma TV u 20h
Njegove avanture su najveće. On je Bond, James Bond, i jedino što je sigurno je da umrijeti neće danas. James Bond (Pierce Brosnan) je poslan u Sjevernu Koreju kako bi se ubacio u redove odmetnutoga vojnog časnika, ali akcija kreće u neželjenom smjeru pa Bond biva uhićen. Nakon 14 mjeseci, Bond je pušten iz strogog i okrutnog zatočeništva, u zamjenu za opasnog Zaoa (Rick Yune). M (Judi Dench) ukida Bondu njegov status 00, status najelitnijih agenata, zbog čega se on odlazi osvetiti odgovornima.

Enderova igra, RTL u 20h
Fillm prati iznimno darovitog dječaka Endera. On će biti izabran za elitno vojno školovanje kako bi spasio svijet uništen u ratu protiv izvavnzemaljaca. Naime, samo način na koji djeca razmišljaju i reagiraju može spasiti čovječanstvo.

Stara gunđala, HTV 2 u 21h
U snijegom okovanoj Wabashi u Minnesoti dvojica postarijih susjeda John Gustafson (J. Lemmon) i Max Goldman (W. Matthau) ne prestaju vrijeđati jedan drugoga, iako su bili najbolji prijatelji. Kada se u gradu pojavi atraktivna Areil Truax (Ann-Margret) njihovo suparništvo dosegne vrhunac. Areil u početku odluči viđati Johna, ali ubrzo počne izlaziti i s Maxom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala