Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Petak 2.6.
Iz večerašnjeg TV programa izdvajamo drugu polufinalnu emisiju showa "Superljudi" te druge zabavne serije i filmove

TV Preporuke - Petak 2.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.6.

EMISIJE / SERIJE

Super ljudi, RTL u 20:05h
Druga polufinalna emisija pokazat će da su kandidati i članovi žirija postali pravi prijatelji i da se pred njima mogu ponašati kao pred svojom obitelji. Nikola Todorović dobio je zadatak zapamtiti što se nalazi u koferima koji prolaze kroz rendgenski uređaj kakav postoji na zračnim lukama te koja šifra otvara koji kofer. Anđelka Prpić je, pak, obećala da će proći kroz taj rendgen ukoliko Nikola svoj zadatak izvrši. Svi se dobro sjećaju kako je Anđelka prelazila slovensku granicu uz svog glumačkog partnera Andriju Miloševića u seriji „Andrija i Anđelka“, koja se prikazivala na RTL-u, a da bi dokazala da drži do svoje riječi, Anđelka je u drugoj polufinalnoj emisiji doista legla na pokretnu traku te uz pomoć Branka Đurića Đure i voditelja Momčila Otaševića prošla kroz uređaj.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Ozan je jako potišten zbog Harunove smrti. U baru upoznaje čovjeka po imenu Javuz, koji je zapravo Damirov čovjek koji pokušava zaštititi Ozana zato što je Hazalin brat. Džansu ne vjeruje u svoj oporavak. Dilara i Džihan traže pomoć liječnika pa im kuću dolazi mlada Asli koja također boluje od Parkinsonove bolesti. Džihan, Rahmi i Ozkan su u policijskoj postaji i opisuju Refiku što se dogodilo. Azra je sve više ljubomorna na Damirovu i Hazalinu ljubav. Džihan vrši pritisak na Asuman da se vrati u Ameriku, a ona mu govori da se ne može vratiti jer će ondje biti uhićena.

Deadwood, HTV 3 u 22:04h
Swearengen pozove Bullocka da bi ga uvukao u "nadolazeći rat". Objašnjava mu da je njihov cilj preživljavanje, a ne savezništvo s Yanktonom. Želi da Bullock razmisli o tome da se javi prijatelju sucu u Montani. Provociranje svađe između Helene i Yanktona može stvoriti mogućnost za novi teritorij, državu ili čak republiku. Liječnik Cochran se ponudi da će pregledati kineske prostitutke, prema kojima se odvratno odnose. Čak im uskraćuju hranu.

FILMOVI

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22h
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

Bourneov identitet, RTL u 22:15h
Nakon što ga slučajno pronađu i spase ribari, ranjeni čovjek se ne sjeća ni tko je niti kako je dospio u more. S vremenom se počinje prisjećati pojedinosti iz svog života poput toga da posjeduje račun u švicarskoj banci, a uskoro se i sjeti da se zove Jason Bourne (M. Damon), no još mu uvijek nije jasno što kod njega rade pištolj i krivotvorena putovnica. Stoga Bourne krene sa svojom novom prijateljicom Marie (F. Potente) u potragu za odgovorima na svoja pitanja. Stvari će se zakomplicirati kada shvati da nekim opasnim ljudima nije drago što je on živ...

U svakom slučaju, Laurence, HTV 3 u 22:53h
Zgodan i privlačan profesor književnosti na fakultetu ima neodoljivu potrebu pokazati svojoj okolini kako se osjeća kao žena. Njegova djevojka Fred, iako iznenađena, pokušava prihvatiti njegovu transformaciju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala