Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ususret CMC Festivalu
Manje od tjedan dana ostalo je do najvećeg festivala domaće glazbe, CMC festivala Vodice 2017 koji će se održati 9. i 10. lipnja

Ususret CMC Festivalu

Najveći diskografski festival u Hrvatskoj CMC Festival u dva dana, 9. i 10. lipnja u Vodicama će okupiti najveća imena hrvatske scene s pjesmama koje su već krenule u pohod u osvajanje radijskog i televizijskog etera, pa za neke opravdano možemo reći da imaju potencijal istinskih hitova.

Na festivalu će se ove godine predstaviti velik broj izvođača, čije su pjesme s prošlogodišnjeg festivala obilježile 2016. godinu. Tako Željko Bebek, nakon fantastičnog uspjeha singla "Ja po kafanama", dolazi u Vodice s pjesmom koja osvaja na prvo slušanje, naziva "Ono nešto naše". Danijela Martinović, koja je prošle godine održala i veliki koncert u Vodicama predstavit će se publici singlom "Nemam mjeru" koji se već pjevuši diljem Hrvatske. Festival neće propustiti niti najtraženiji hrvatski reper, Ante Cash, koji će uspjeh "Vakule" i "Fešte" nastaviti singlom "Angelina Jolie".

Prvi nastup na CMC festivalu imat će glazbena senzacija iz Osijeka, Mia, na čijem se albumu prvijencu "Život nije siv" nalazi singl "Bezimeni" koji u posljednje vrijeme dominira radijskim eterom. 10. lipnja Vodicama će odzvanjati i zvuci tambure, s obzirom da na CMC festival dolaze tamburaši u starkama, popularni Mejaši, čiji je singl "Kažu da te ženim" već postao omiljena pjesma na brojnim vjenčanjima. Za spoj obale i kontinenta pobrinuli su se Dražen Zečić i Džentlmeni duetom "Ona novu ljubav ima", dok će Slavonia bend predstaviti pjesmu "Mnoge su me ljubile".

Na CMC festivalu ove godine nastupa i legendarni Mladen Grdović koji će u svom prepoznatljivom stilu predstaviti pjesmu "Dalmatinka mala", a Trio Gušt ima sjajnu pjesmu naziva "U neveri sreće". Alen Nižetić s pjesmom "Ja sam te volio" debitira na festivalu, dok će Luka Nižetić na radost ženskog dijela publike pjevati "Lagano".

Festival ove godine nosi i međunarodni karakter, čime se potvrđuje teza da je riječ o pravom regionalnom glazbenom događaju. Iz susjedne Bosne i Hercegovine s pjesmom "Za nas" dolazi nam Adis Škaljo, dok će se prekrasna Rialda predstaviti pjesmom "Ljubav od baruta". Iz Slovenije dolazi velik broj popularnih izvođača, među kojima je Nina Donelli sa singlom "Ako, ako", Luka Basi s "Kombinacijom", Ines Erbus ima singl "Tornado", a debitantski nastup na CMC festivalu imat će i Maaraya u suradnji s BQL-om u pjesmi "Sjaj".

Iznimno popularni kantautor Sergej Ćetković predstavit će pjesmu "Nek' te ljubav dočeka", makedonski slavuj David Temelkov svoju "Ljubav na daljinu", dok će jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica, Neda Ukraden, predstaviti svog "Favorita".

Atmosferu će svakako podići i nastupi Lidije Bačić, koja u Vodice dolazi s pjesmom intrigantnog naslova, "Glupacho moja", dok će Lana Jurčević u Vodicama otkriti što se krije iza naslova pjesme "Kim Kardashian". Jedan od najtraženijih hrvatskih pjevača, Ivan Zak nastupa s pjesmom "Ničija". Kralj zabave, Jasmin Stavros pjevat će "Mare moja", a spektakl jamči i nastup Joleta, čija je pjesma "Rasipnik" iznimno prisutna u radijskom i televizijskom eteru. Zlatko Pejaković predstavlja pjesmu "Kaldrme i jorgovani", a Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom poručit će "No stress". Tonči je napisao i sjajnu pjesmu "Žena, a ne broj" koju će predstaviti grupa Magazin.

Izvanredna vokalistica Emina Arapović na CMC festivalu pjeva "Pobjednicu", dok će se još jedna debitantica, Riječanka Nikolina Tomljanović predstaviti singlom "Neponovljivo". Uvijek upečatljiva je i izvedba Maxa Hozića koji u Vodice dolazi s pjesmom "Šta bude da bude". Da izvanredna večer u Vodicama ne prođe bez klapske pjesme pobrinut će se domaćini, Klapa Godimenti koja nam dolazi sa singlom "Kad bi moga", a pridružit će nam se i Klapa Contra prekrasnom "Kreni pismo".

Više informacija o CMC festivalu možete pronaći na službenoj stranici: www.cmcfestival.com.hr ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala