Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova 'Farma' čeka svoje farmere
Počele su prijave za novu sezonu - pokaži hrabrost, doživi iskušenje života i postani dio najvećeg i najzahtjevnijeg reality showa!

Nova 'Farma' čeka svoje farmere

Započele su prijave za novu sezonu popularnog reality showa Farma koja se uskoro vraća na Novu TV. Farma i šesti put otvara svoja vrata, a produkcija Nove TV poziva sve potencijalne kandidate koji su spremni promijeniti način života i iskusiti čari prirode, da se prijave u najveći i najzahtjevniji reality show. Svi koji su oduvijek maštali o životu na selu daleko od vreve grada, te su spremni prihvatiti izazov, pokazati hrabrost i doživjeti iskušenje života od sada imaju priliku prijaviti se u novu sezonu najgledanijeg reality showa u zemlji.

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2001. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa koji je svaki put zasluženo ponio titulu TV projekta godine dok je i s četvrtom te petom sezonom koje je Nova TV prikazivala 2015. i 2016. godine ostvarila izniman uspjeh te je Farma ponovno bila najgledaniji reality show u Hrvatskoj.

U ovaj vrhunski licencni projekt u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa farma-prijava.dnevnik.hr ili se mogu prijaviti telefonski pozivom na broj 060 801 802 (Cijena: 3,75 kn/poziv fix. i 5,05 kn kn/poziv mob).

Jesi li spreman krenuti od ničega? Možeš li se prehraniti vlastitim rukama? Hoćeš li se žrtvovati za svoj komad zemlje? Ako vjeruješ u sebe i ne bojiš se zaprljati ruke prijavi se u novu sezonu najpopularnijeg reality showa!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala