Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Channing Tatum, Adam Driver i Daniel Craig spremaju pljačku
Redatelj Steven Soderbergh, iza kojeg je "Oceanova" trilogija, režira novu pljačku na potpuno drugoj razini

Channing Tatum, Adam Driver i Daniel Craig spremaju pljačku

Steven Soderbergh zna ponešto o pljačkaškim filmovima nakon što je režirao Oceanovu trilogiju, no njegov posljednji uradak, nadolazeći film Logan Lucky, je "kompletna inverzija" franšize, kako sam kaže: "To je anti-glamurozna verzija Oceanovih filmova."

Anti-glamuroznost koju Soderbergh spominje odmah se primijeti u prvom traileru, koji nam predstavlja i glavne likove: Channinga Tatuma, Adama Drivera i Daniela Craiga, koji se spremaju za veliku pljačku tijekom najveće Nascar utrke.

"Nitko nije lijepo obučen.", govori Soderbergh, koji je s Tatumom surađivao i na filmu Čarobni Mike, i objašnjava: "Nitko nema lijepe stvari. Nemaju novaca. Nemaju tehnologiju. Njihova tehnologija radi pomoću elastičnih gumica i to mi se učinilo smiješno. Izgledalo mi je poznato, ali opet dovoljno različito. Okolina, likovi i atmosfera su čista suprotnost Oceanovim filmovima."

Oko pljačke, naravno, ima nekoliko problema. Prvi je taj što je Craigov lik Joe Bang, ključan lik za pljačku, trenutno u zatvoru. Drugi problem predstavlja to što nitko od ekipe ne razumije tehnologiju. "Ja znam sve što treba znati o kompjuterima.", govori jedan tip sa kaubojskim šeširom dok uzima pauzu od bacanja daske za WC umjesto potkove. "Sve Twittere - znam ih.", samouvjeren je.

Seth MacFarlane, Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterson, Dwight Yoakam, Sebastian Stan i Hilary Swank također glume u filmu čiji scenarij potpisuje Rebecca Blunt. Film u kina stiže 18. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala