Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Specijal Sherlock: Užasna nevjesta na kanalu FOX Crime
Sherlock i Watson u ovom su specijalu prebačeni u altewrnativnu priču u viktorijanski London 19. stoljeća

Specijal "Sherlock: Užasna nevjesta" na kanalu FOX Crime

Sherlock Holmes jedan je od najportretiranijih likova u filmskoj povijesti, a ulogu britanskog detektiva Sherlocka dosad je igralo preko 70 televizijskih i filmskih glumaca. Bez obzira na mnoštvo dosadašnjih adaptacija, tek je Sherlock autora Stevena Moffata i Marka Gatissa postao globalni fenomen. U ovoj suvremenoj verziji, najpoznatiji detektivski dvojac – Sherlock i Watson žive u suvremenom Londonu.

Holmesa glumi hollywoodski glumac Benedict Cumberbatch koji je ovaj klasični lik predstavio u potpuno novom, modernom svjetlu, dok njegovog vjernog prijatelja i kolegu, dr. Watsona, tumači glumac Martin Freeman. Iako Sherlocka u njegovim potragama vodi logika i razum, u ovom specijalu susrest će se sa potpuno drugačijim neprijateljem zbog kojeg će preispitati svoja analitička načela, a istraga će postati pravi izazov. Specijal Sherlock: Užasna nevjesta smješta poznate likove u alternativnu priču u viktorijanski London 19. stoljeća, gdje su zapravo i smještene originalne priče Arthura Conana Doylea.

"Ne znam kako će fanovi reagirati. Mislim da je to jedan od užitaka ovog posla. Znate, ne možemo prikriti činjenicu da snimamo i to vrlo često u gradovima ili na javnim mjestima gdje će nas ljudi uslikati odjevene u viktorijansko ruho. Dosad nismo razočarali fanove pa se nadam da nećemo ni sad. Nadam se da će uživati", iskreno je dodao Benedict o očekivanjima od specijala Sherlock: Užasna nevjesta koji će biti premijerno prikazan 2. lipnja u 22h na kanalu FOX Crime.

Zamišljajući sebe u 1890-im godinama, Sherlocka posjećuje inspektor Lestrade nakon što je mladenka Emelia Ricoletti ubila svog muža pred svjedocima. No slučaj ne bi uopće bio čudan da Emelia nije neposredno prije ubojstva muža sama sebi oduzela život. Misterij oko njezine smrti postaje sve zamršeniji kada Sherlock u mrtvačnici potvrdi da je ubijena žena zaista Emelia! Našavši se u slijepoj ulici i bez ikakvog legitimnog objašnjenja za ovaj slučaj, Holmes odustaje od daljnje istrage. Kada se duh mladenke Emelije nakon nekoliko mjeseci vrati i ubojstva se nastave, Holmes će zajedno sa Watsonom pokušati riješiti ovaj misterij jednom zauvijek, te otkriti nevjerojatne tajne koje stoje iza Emelijine smrti.

Njezin duh luta ulicama Londona s neutaživom željom za osvetom, a Holmes i Watson moraju upotrijebiti svoje lukavstvo kako bi se suočili sa opasnim neprijateljem koji je, čini se, ustao iz groba. Šokantna istina koju će otkriti o užasnoj nevjesti, dovest će ih do urote koja uključuje velike moćnike, ali i Sherlockovog zakletog neprjatelja – Jamesa Moriartyja...

U glavnim ulogama: Benedict Cumberbatch kao Sherlock Holmes, Martin Freeman kao John Watson, Rupert Graves kao Greg Lestrade, Mark Gatiss kao Mycroft Holmes i Una Stubbs kao gđa. Hudson.

Specija Sherlock: Užasna nevjesta gledajte 2. lipnja u 22h na kanalu FOX Crime.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala