Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Američka kućanica na kanalu FOX Life!
Pouzdana, izravna i punašna supruga i majka troje djece mora se snaći među "savršenim" suprugama gradića Westport

"Američka kućanica" na kanalu FOX Life!

Katie Otto (Katy Mixon) pouzdana je, izravna i punašna supruga te majka troje djece koja sa svojom neobičnom obitelji živi u bogatom gradu Westportu, u Connecticuttu okružena "savršenim" suprugama. Nova humoristična serija Američka kućanica čija je autorica Sarah Dunn, kreće sa prikazivanjem 1. lipnja, a gledatelji će nove zgode vesele kućanice Katie moći pratiti svaki četvrtak u 22h na kanalu FOX Life.

Nakon što se Katie sa svojom malom obitelji preselila u novi grad – Westport, njezina svakodnevnica poptuno se promijenila. Odjednom se našla među bogatim, pretencioznim i pomalo arogantnim kućanicama koje čine sve kako bi se prikazale kao savršene supruge i majke. Katie i njezin muž Greg (Diedrich Bader) imaju troje djece – najstariju kćer Taylor (Meg Donnelly) koja se pokušava uklopiti u novo društvo, sina Olivera (Daniel DiMaggion) i Annu-Kat (Julia Butters) koja je miljenica cijele obitelji.

Ova vesela obitelj morat će pronaći način kako se uklopiti u novu sredinu u kojoj je najbitnije biti bogat i popularan. Katie u seriji kroz glas spikera daje uvid u svoje najdublje misli, dok svoj život u ovom zanimljivom predgrađu provodi kao druga najdeblja kućanica u Westportu.

Tjeskoba koja muči Annu-Kat, priprema za bal i školske božićne predstave samo su neki od problema s kojima će se suočiti Katie. Međutim, najviše će ju pogoditi kada sazna kako je njezin sin Oliver od nje skrivao pozive na druženja sa drugim obiteljima Westporta jer je se srami...

U glavnim ulogama: Katy Mixon kao Katie Otto, Diedrich Bader kao Greg Otto, Daniel DiMaggion kao Oliver Otto, Julia Butters kao Anna-Kat Otto i Meg Donnelly kao Taylor Otto.

Ne propustite Američku kućanicu od 1. lipnja u 22h na FOX Life kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala