Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Witcher stiže na Netflix
Andrzej Sapkowski, autor originalnih knjiga po kojima je rađena igra, na seriji će raditi kao kreativni savjetnik

"The Witcher" stiže na Netflix

Netflix sprema produkciju nove televizijske serije temeljene na sagi The Witcher. Franšiza je svoj život započela kao serijal fantasy romana poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog, nakon čega je pretvorena u hvaljene video igre, a sada stiže i na male ekrane.

U izjavi za medije Sapkowski je rekao kako će i on raditi na seriji kao kreativni savjetnik: "Oduševljen sam što će Netflix raditi adaptaciju mojih priča koja će biti vjerna originalnom materijalu i temama koje sam stvarao preko trideset godina. Uzbuđen sam zbog naših zajedničkih nastojanja da tim likovima udahnemo život."

Već se pričalo o adaptaciji The Witchera, koji je ove godine trebao dobiti svoju filmsku verziju no očito se od toga ipak odustalo u korist serije. Sean Daniel, čija je produkcijska kuća trebala raditi na filmu ostaje dio televizijskog projekta, kao i Tomasz Bagiński, koji je film trebao režirati, a jedan je od zaslužnih za CGI u uvodnim dijelovima igre, uz Jareka Sawka.

Bagiński i Sawko u zajedničkoj su izjavi rekli: "Postoji moralna i intelektualna dubina u ovim knjigama koja nadilazi taj žanr. To je priča o sadašnjosti i trenutnim izazovima, sakrivena ispod krinke fantastike. To je priča o nama, o čudovištu i junaku koji se skrivaju u našim srcima."

Detalji vezani uz produkciju za sada nisu poznati.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 23.5.2017. 15:11

    Nemam ideju tko bi mogao glumiti, no zanima me kako će pristupiti seriji. Ako je serija fokusirana na čudovišta, to će koštati dosta radi efekata, pogotovo za seriju, osim ako ne naprave više kao nekakvu "detektivsku" verziju s minimum efekata. S druge strane, knjige su više fokusirane na politiku nego na lov na čudovišta...vidjet ćemo I guess

  • #3
    1 0
    mario mario @ 18.5.2017. 17:24

    Daa on full izgleda kao Geralt, ali gledat ćemo ga u Inhumansima. Jedino da iskombiniraju nešto (ili da Inhumans propadne :D ).

  • #2
    2 0
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 18.5.2017. 17:14

    Anson Mount bi bio idealan Geralt!

  • #1
    2 0
    mario mario @ 18.5.2017. 14:31

    Oh boy! The Witcher serija zbilja ima epski potencijal ali isto tako se može pretvoriti u "monster of the week" smeće. Ipak, ekipa koja radi na seriji mi daje razloga za optimizam. 

    Šta mislite tko bi se mogao pridružiti glumačkoj ekipi? Mads kao Geralt bi bio ostvarenje snova hrpe fanova ali mislim da bi i Zach McGowan (Vane iz Black Sailsa) bio super.  Ofc. Eva Green kao Yennifer je a must :D

    Dok čekamo, tko je za rundu Gwenta? :D

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala