Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Fox-u se nadaju nastavku serije Kako sam upoznao vašu majku
Danas se na male ekrane vraćaju nekad popularne serije pa u studiju misle da bi mogla i ova

U Fox-u se nadaju nastavku serije "Kako sam upoznao vašu majku"

Popularna humoristična serija Kako sam upoznao vašu majku je s emitiranjem završila 2014. godine nakon devet sezona, a čini se da bi neki bili presretni da se serija nastavi.

Još od završetka se priča o spin off-u koji bi se snimao iz ženske perspektive, a sad iz studija dolazi želja da se poznata ekipa udruži za barem još koju epizodu. Šefica 20th Century Fox TV-a Dana Walden je seriju nazvala jednom od najvećih komedija u njihovoj povijesti.

„Nadam se da ćemo imati priliku da posjetimo likove i ispričamo nastavak njihove priče ako se kreatori i glumci slože“, izjavila je Walden za Deadline u ponedjeljak jer je očito da je serija još uvijek jako popularna diljem svijeta.

Najveći problem je trenutno što kreatori serije Carter Bays i Craig Thomas imaju ugovor sa Sonyjem, a recimo i Josh Radnor (Ted) ima glavnu ulogu u NBC-jevoj drami Rise koja se trenutno snima. No, ako se moglo ostvariti oživljavanje NBC-jeve serije Will i Grace (jedan od kreatora te serije Max Mutchick ima ugovor s drugim studijima, a Eric McCormack s Netflixom) onda ništa nije nemoguće. Spin off How I Met Your Father je na čekanju jer njezini scenaristi Isaac Aptaker i Elizabeth Berger trenutno rade kao izvršni producenti i showrunneri za To smo mi.

„Svi smo se nekako razišli i svatko radi nešto svoje“, rekao je Neil Patrick Harris (Barney) kad je bio upitan je li moguće da se ekipa ponovno nađe i snimi koju epizodu.

Što vi kažete na mogućnost da se ova serija vrati na male ekrane?

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala