Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


USS Orville je spreman za let
Fox je objavio prvi trailer za svoju novu znanstveno-fantastičnu humorističnu seriju u kojoj glavnu ulogu ima Seth MacFarlane

USS Orville je spreman za let

Jučer su sa Foxa stigle vijesti o njihovoj programskoj shemi za ovu jesen i ovoga puta nisu zaboravili na znanstveno-fantastični žanr. Jučer smo imali priliku vidjeti trailer za njihovu novu seriju The Gifted, spin-off X-Mena. Također su najavili seriju Ghosted, koja je opisana kao "humoristični Dosjei X", a čeka nas i serija Setha MacFarlanea The Orville.

The Orville je serija smještena 400 godina u budućnost i prati avanture USS Orvillea, istraživačkog broda, i njegove ekipe, ljudske i vanzemaljske, koji se svakodnevno suočavaju sa čudima i opasnostima svemira, istovremeno se boreći sa uobičajenim, često zabavnim problemima svakodnevnog života.

Seth MacFarlane nalazi se u ulozi kapetana broda, dok njegovu desnu ruku (i bivšu suprugu) glumi Adrianne Palicki. Uz njih još glume Scott Grimes, Mark Jackson, Penny Johnson Jerald, J. Lee, Peter Macon i Halston Sage.

Nakon što su objavljene prve slike iz nove serije internetom su počeli kružiti komentari kako pomalo podsjeća na film Galaktička pustolovina iz 1999. godine. Duže vrijeme su pokušavali Galaktičku pustolovinu pretočiti u televizijsku seriju no nekako je cijeli proces išao jako sporo. 2015. je Amazon objavio kako radi seriju temeljenu na filmu no ta je ideja zapela na pilot epizodi. Navodno su željeli originalnu glumačku postavu ajedno no nakon smrti Alana Rickmana prošle godine sve je ponovno zastalo.

No, kako je u posljednje vrijeme sve više oživljavanja kultnih serija i filmova ne sumnjamo da će i Galaktička pustolovina ponovno doći na red. A do tada imamo Setha MacFarlanea i njegov Orville.

The Orville za sada još nema određen datum premijere, ali je u planu ove jeseni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala