Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.5.
Večeras uz "TLZP" pogledajte humanitarni projekt HRT-a, poznatu seriju i neki od omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14.5.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
U 11. epizodi Daniel Bilić postat će Rag'n'Bone Man, Ana Gruica pjevač njemačke skupine Dschinghis Khan, a Marija Rotha očekuje duet Freddyja Mercuryja i Montserrat Caballé. Nives Celzijus transformirat će se u Rockyja, a Bojan Jambrošić u pjevačicu grupe En Vogue. Dalibora Petka vidjet ćemo kao Lidiju Bačić, Ivana Mišerić uprizorit će scenu iz filma 'Briljantin', a Miju Anočić Valentić čeka transformacija u Michaela Jacksona.

Uz nas niste sami, HTV 1 u 20:10 sati
Humanitarni projekt HRT-a Uz nas niste sami ovaj put podržava humanitarnu akciju Udruge Phoenix "Vjeruj u ljubav". Zdravlje je najveće čovjekovo bogatstvo, a roditelji članovi Udruge pomažu osobama, posebice djeci čije je zdravlje ozbiljno narušeno teškim bolestima. Njihov humanitarni rad uključuje kontinuirano poboljšanje zdravstvenog stanja djece, kao i pokušaj da utječu da dostupnost svega potrebnog za liječenje sukladno standardima EU. Ovaj im je put želja opremiti specijalizirani laboratorij u sklopu Zavoda za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb uređajima koji će omogućiti uspješnije liječenje malih heroja.

Svjedoci, HTV 2 u 22:35 sata
Sandra Winckler i Paul Maisonneuve našli su dokaz da je Kaz Gorbier živ. Vjerojatno taj Paulov neprijatelj iskapa tijela. Dok tragaju za Kazom i njegovim partnerima, Paul i Sandra otkrivaju novu morbidnu inscenaciju: nova tijela u novoj pokaznoj kući.

FILMOVI

Robin Hood, RTL u 20 sati
Epski spektakl predstavlja petu zajedničku suradnju vizionarskog redatelja Ridleyja Scotta i jednog od najboljih glumaca današnjice Russella Crowea koja je započela još 2000. godine filmom Gladiator koji je osvojio čak 5 nagrada Oscar. U ostalim ulogama našao se niz velikana poput lijepe Cate Blanchett kao Marion Loxley, Maxa von Sydowa, Williama Hurta i drugih.

James Bond: Zlatno oko, Doma TV u 20 sati
Zlatno oko je prvi film o Jamesu Bondu sa slavnim Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi. Oboružan nepresušnim količinama prepoznatljivoga britanskog šarma i smisla za humor, Brosnan se već u prvom nastupu dokazao kao pravi nasljednik legendarnih prethodnika, te je odmah opravdao povjerenje producenata koji su mu isti posao namijenili i u nekoliko sljedećih Bondova.

Devet, HTV 1 u 22:50 sati
Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penélope Cruz i Judi Dench samo su neke od velikih zvijezda koje pjevaju i plešu u najnovijem uradku šesterostrukog dobitnika nagrade Tony, Roba Marshalla. Film je nastao prema mjuziklu Maria Frattija, koji je i sam bio inspiriran višestruko nagrađivanim filmom redatelja Federica Fellinija.

Umri muški 3, RTL u 22:50 sati
Johnu McClaneu (Bruce Willis) ne cvatu ruže. Suspendiran iz njujorške policije i pred rastavom braka, John proklinje svoju nesreću i utapa tugu u alkoholu. No Johnovim problemima tu nije kraj. Povrh svega, Simon (Jeromy Irons), brat Hansa Grubera kojeg je prije par godina John bacio s nebodera, aktivira bombu u jednoj robnoj kući te zatraži od policije da pozove Johna McClanea. Simon prijeti da će raznijeti školu ako John ne postupi točno prema njegovim uputama…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala