Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.5.
Večeras uz finale Eurosonga na kojem nastupa i naš Jacques s pjesmom "My Friend" možete pogledati odlične serije i filmove

TV Preporuke dana – Subota 13.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13.5.

SERIJE / EMISIJE

Eurosong 2017., HTV 1 u 21 sat
Večeras Europa bira najbolju pjesmu Eurovizije 2017. U velikom finalu sudjeluje po 10 zemalja iz oba polufinala, kao i zemlje koje su izravno u finalu - Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska, Velika Britanija i domaćin prijenosa Ukrajina. Iz 1. polufinalne večeri nastup u finalu su osigurali predstavnici Moldavije, Azerbajdžana, Grčke, Švedske, Portugala, Poljske, Armenije, Australije, Cipra i Belgije. Iz 2. polufinalne večeri u finale ulaze predstavnici Bugarske, Bjelorusije, Hrvatske, Mađarske, Danske, Izraela, Rumunjske, Norveške, Nizozemske i Austrije.

Redoslijed nastupa u finalu: 1) Izrael, 2) Poljska, 3) Bjelorusija, 4) Austrija, 5) Armenija, 6) Nizozemska, 7) Moldavija, 8) Mađarska, 9) Italija, 10) Danska, 11) Portugal, 12) Azerbajdžan, 13) Hrvatska, 14) Australija, 15) Grčka, 16) Španjolska, 17) Norveška, 18) Velika Britanija, 19) Cipar, 20) Rumunjska, 21) Njemačka, 22) Ukrajina, 23) Belgija, 24) Švedska, 25) Bugarska i 26) Francuska.

Sufražetkinje, HTV 3 u 21:15 sati
Banburyjevski kružok za fine zanate pokušava ishoditi odobrenje da službeno postane dio Socijalnog i političkog saveza žena.

Motel Bates, HTV 2 u 23:05 sati
Romero ispituje Normu o novim informacijama koje je nedavno doznao. Norman je pogođen nedavnim otkrićem. Caleb i Dylan prihvaćaju riskantan posao. Emma donosi odluku o budućnosti s Normanom.

FILMOVI

Shrek, RTL u 20 sati
Bajka poput nijedne druge! Shrek je ljudožder koji u šumi živi sam i mrzi ljude. Kada lord Farquaad, vladar Duloca, progna sva bića iz bajki u šumu, Shrek odjednom više nije sam i njegov dom postane skloništem za izbjeglice, što ga neizmjerno živcira. Naime, sve što Shrek želi je da ga ostave na miru, a to je trenutačno nemoguće. Shrek traži od lorda Farquaada da primi natrag bića iz bajke, na što ovaj pristane, uz jedan uvjet: ako mu Shrek dovede princezu Fionu kako bio on, ženidbom s njom postao kralj.

Dokaz života, HTV 2 u 20 sati
U Tecali, koja je poslije Kolumbije drugo najveće središte kokainskih bandi, za američku naftnu kompaniju radi inženjer Peter Bowman. Iako je voli, zaokupljen je poslom i zanemaruje sve osamljeniju i sve nesretniju ženu Alice. Odlazeći na teren, njega i skupinu drugih ljudi otmu tobožnji revolucionari i otpadnici koji otimaju bogate ljude ne iz političkih razloga nego isključivo zbog novca. Vjeruju da im je Peter Bowman posebno važan jer su otkrili da sudjeluje u izgradnji naftovoda koji bi trebao proći posred kokainskih polja...

Godzilla, Nova TV u 21:25 sati
Blockbuster s još neviđenim specijalnim efektima najnovije generacije o najstrašnijem čudovištu filmskog svijeta predstavlja još veću, još opasniju i još nepredvidljiviju Godzillu!

Asterix i Obelix: Misija Kleopatra, RTL u 22 sata
Prema jednoj od mnogobrojnih avantura najpoznatijih Gala iz jedinog sela u Galiji koje se odupire Rimljanima, tj. prema popularnom stripu Renéa Goscinnyja i Alberta Uderzoa, nastao je dugometražni film o avanturi Asterixa i Obelixa u Egiptu. Za razliku od prošle ekranizacije stripa Asterix i Obelix protiv Cesara, ovaj film je naišao na puno veće odobravanje i daleko pozitivnije kritike.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala