Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glory 40: Agron Preteni u lovu na izazivačku poziciju, Wilnis vs. Marcus III
Izravni prijenos Gloryja 40 pogledajte na Fight Channel PPV-u u subotu od 21:30 sat

Glory 40: Agron Preteni u lovu na izazivačku poziciju, Wilnis vs. Marcus III


Nakon Belgije, Gloryjeva karavana se seli u danski Copenhagen gdje će se zaustaviti 29. travnja i održati svoju 40. priredbu. Izravni prijenos Gloryja 40 pogledajte na Fight Channel PPV-u u subotu od 21:30 sat.

Glory je u skladu s najavama za 2017. znatno povećao broj europskih priredbi, a slijedeća na redu je ona u danskom Copenhagenu koju predvode dvobojem za titulu prvaka u srednjoj kategoriji Jason Wilnis i Simon Marcus.

Wilnis vs. Marcus III

Treći je to međusobni dvoboj ovog dvojca u proteklih nekoliko godina, dakako u Gloryjevom ringu. U prvom meču Kanađanin je slavio 2015. godine i to u samom finalu turnira izazivača. Marcus je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca nakon tri vrlo izjednačene runde. Drugi međusobni meč se dogodio u rujnu prošle godine upravo u meču za naslov prvaka. Tada je Wilnis izjednačio omjer na 1-1 tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nakon što je jednom obranio naslov, Wilnis će ponovno ukrstiti rukavice s opasnim Kanađaninom.

Danac Larsen protiv opasnog Tajlanđanina

“Co-main” event donosi obračun domaćeg Niclasa Larsena i Tajlanđanina Yodkhunponga Sitmonchaija. Tajlanđanin za sada ima dva nastupa u Gloryju, uz polovičan uspjeh, a posljednji put je za elitnu kick boxing promociju nastupio davne 2014. u Los Angelesu na Gloryju 17.

Domaćeg Larsena smo, s druge strane, u Gloryjevom ringu gledali relativno nedavno. Na Gloryju 38 u Chicagu u veljači ove godine je svladao Lukasza Plaweckog. To mu je bio treći nastup u Gloryju uz do tada pobjedu i poraz.

Preteni u turniru četvorice izazivača

Kako to obično biva i Gloryju 40 će u glavnom dijelu večeri ponuditi turnir četvorice izazivača – ovaj put u srednjoj kategoriji. Nama je on posebno zanimljiv zbog nastupa hrvatskog borca Agrona Pretenija. Njega u polufinalu čeka Tunižanin Yousri Belgaroui, petoplasirani s ljestvice najboljih u diviziji do 85 kilograma. Belgaroui za sada ima dva nastupa u Gloryju uz polovičan uspjeh. Oba meča je odradio u 2016. godini. Posebno valja istaknuti visinu od 196 centimentara što je impresivna brojka za ovu kategoriju.

Ukoliko pobijedi u polufinalu, Pretenija u završnici iste večeri čeka pobjednik dvoboja Alexa Pereire i Burima Rame.

Glory 40 – Copenhagen

Jason Wilnis(c) vs. Simon Marcus
TBD vs. TBD
– finale turnira
Niclas Larsen vs. Yodkuhunpon Sitmonchai
Yousri Belgaroui vs. Agron Preteni
– turnir -85kg
Alex Pereira vs. Burim Rama 
– turnir -85kg

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala