Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.4.
Za večeras smo izdvojili emisije, serije, dokumentarni film i četiri igrana filma

TV Preporuke dana – Subota 29.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.4.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Gledatelji s "B strane", Facebook stranice "A strane", izabrali su glazbu 6. emisije. Na izbor gledateljima bile su najslušanije pjesme posljednjih 15 godina te pjesme koje su dobile nagradu Porin za hit i pjesmu godine. Izbor komentiraju Siniša Škarica i rock-kritičar Zlatko Gall.

Sufražetkinje, HTV 3 u 21 sat
Jessica Hynes autorica je i glavna glumica dopadljive i duhovite humoristične serije, koja prati skromnu, ali odlučnu Margaret, ženu edvardijanskog doba, u njezinom pothvatu da u svoje malo selo Banbury dovede borbu za žensko pravo glasa. Margaret gorljivo želi prigrliti suvremeni svijet iz 1910. pa odluči navesti i žene iz svoga mjesta da se pridruže pokretu za pravo glasa za žene.

FILMOVI

Nemoguće, HTV 2 u 20 sati
Film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004. godine.

John Wick, RTL u 20 sati
John Wick bivši je plaćeni ubojica koji živi mirnim životom sve do trenutka kada mu banda gangstera ne otme najvrednije što posjeduje. Obračun i osveta bit će nemilosrdni. Uskoro neće biti važno što je učinjeno, nego kome je to učinjeno.

Transformers: Doba izumiranja, Nova TV u 21:40 sati
Nakon što bitka velikih razmjera gotovo sravni Chicago sa zemljom, skupina sumnjivih osoba pokuša kontrolirati u kojem će se smjeru razvijati povijest. U međuvremenu, drevna opasnost zaprijeti čovječanstvu. Optimus Prime i Autoboti moraju se suočiti sa svojim najvećim izazovom dosad. U ovoj nevjerojatnoj avanturi, uhvaćeni su u ratu između dobra i zla koji ih naposljetku dovodi do velike, odlučujuće bitke!

Zakon Kimberly Motley, HTV 2 u 21:50 sati
Kimberley Motley ostavila je muža i troje djece u Sjedinjenim Državama kako bi radila kao braniteljica u afganistanskom glavnom gradu Kabulu. Kimberley će prva priznati da je u Kabul došla zbog novca, no to je preraslo u nešto više...

Osveta na mafijaški, HTV 1 u 22:30 sati
Osmišljen kao spoj kriminalističke drame i romantične komedije film je režirao Kanađanin Martyn Burke, najpoznatiji po svojim TV filmovima i dokumentarcima. Poigravajući se žanrovskim obrascima, motivima poznatima iz filmova o mafijašima te romantičnim dvojbama središnjeg ženskog lika, redatelj se predstavio dopadljivim ostvarenjem čiji je vodeći adut atraktivna glumačka ekipa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala