Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.4.
Za večeras smo izdvojili emisije, serije, dokumentarni film i tri igrana filma

TV Preporuke dana – Subota 22.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.4.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Emisija u svom petom izdanju istražuje odnos glazbenik - producent. Tako su se na jednoj strani našli Gibonni, Neno Belan, a na drugoj najuspjeliji glazbeni producenti: Nikša Bratoš, Husein Hasanefendić Hus, Miro Buljan i Olja Dešić. Što stoji iza producentskog rada, je li to diplomat, autoritet, ili uho koje je najbliže uhu prosječnog slušatelja?

Motel Bates, HTV 2 u 23 sata
Norma se odjednom nađe u položaju moći i moli Romera savjet. Norma i Dylan stradaju kad se dozna jedna tajna. Caleb razmišlja o ponudi koja dolazi od neočekivanog izvora.

FILMOVI

Pjesma koja ljubav znači, HTV 2 u 20 sati
Gretta i njezin dugogodišnji dečko Dave su par još od fakulteta, ali i glazbeni partneri koji se odsele u New York nakon što on potpiše za veliku diskografsku kuću. Davea će slava dobrano lupiti a Gretta će ostati po strani, usamljena. Njezina situacija se naglo poboljša kada je zamijeti razočarani skaut na glazbene talente baš dok izvodi svoju glazbu u jednom kafiću...

Thor: Svijet tame, Nova TV u 21:30 sati
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin nije uspio pobijediti, moćni junak Thor morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

Na rubu izumiranja, HTV 2 u 21:40 sati
U ovom revolucionarnom dokumentarnom filmu redatelj Louie Psihoyos i grupa koja stoji iza Oscarom nagrađenog filma The Cove, okuplja tim umjetnika i aktivista na novom tajnom zadatku – otkrivanja skrivenog svi­jeta ugroženih vrsta i utrke kako bi ih se zaštitilo od masovnog izumiranja.

3 dana za ubojstvo, RTL u 22:30 sati
Tajni agent koji umire od smrtonosne bolesti pokušava se ponovo povezati sa svojom otuđenom kćeri. Iznenada mu u zamjenu za posljednji zadatak koji treba obaviti ponude eksperimentalni lijek koji bi mu mogao spasiti život!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala