Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 21.4.
Pogledajte što smo večeras izdvojili od emisija, serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 21.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.4.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20 sati

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Maksut se želi osvetiti za sve poraze koji su se nagomilali te se zaklinje narušiti spokoj Jorukhanovima. Nije izvukao pouku od života, sprema se učiniti još jednu pogrešku. No ovoga će se puta pred njim naći Sadet. Jakup je dosad činio pogrešne odabire, a život mu je nudio prilike da postane dobar čovjek. Melek i Selim donose odluku koja će sve šokirati.

Vera, HTV 2 u 21:35 sati
Dobitnica mnogih nagrada Brenda Blethyn u novoj sezoni ove izvrsne britanske kriminalističke serije ponovno glumi neobičnu, ali genijalnu višu inspektoricu Veru Stanhope i istražuje nove zločine koja samo ona može riješiti.

FILMOVI

Obitelj Miller, Nova TV u 22:15 sati
Iskusni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova!

Zaborav, RTL u 22:20 sati
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Ubrzanje 2: Visoki napon, HTV 1 u 22:55 sati
Nastavljajući ondje gdje je stao prvi film, Chev je preživio sigurnu smrt na ulicama Los Angelesa, samo da bi ga oteo tajnoviti kineski mafijaš. Tri mjeseca poslije Chev se budi da bi otkrio da je njegovo gotovo neuništivo srce kirurški odstranjeno i zamijenjeno uređajem koji radi na baterije i kojem trebaju redoviti elektrošokovi da bi radio...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala