Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki idu dalje, zvijezde potvrdile ostanak
Dok osmi film u franšizi žari i pali po kinima diljem svijeta Vin Diesel i Dwayne Johnson već su spremni za nove nastavke

"Brzi i žestoki" idu dalje, zvijezde potvrdile ostanak

Film Brzi i žestoki 8, koji se trenutno prikazuje i u našim kinima, oduvijek je bio zamišljen kao prvi u finalnoj trilogiji filmova, a glavni glumac Vin Diesel to je odavno i najavio. Sada ne samo da je stigla službena potvrda već znamo i tko će se sigurno vratiti.

Osmi film u franšizi žari i pali kinima diljem svijeta te je u tjedan dana prikazivanja zaradio preko pola milijarde dolara, točnije 552 milijuna, te imao najbolje otvaranje svih vremena. Svakako je nadmašio sva očekivanja tako da je potvrđeno ono što je Diesel najavio prije godinu dana: Brzi i žestoki 9 stižu 19. travnja 2019. godine, a deseti i posljedni planiran je za 2. travnja 2021. godine.

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Iako se očekuje da će se većina glumačke postave vratiti i u posljednja dva filma za sada su samo dvojica sigurni: Diesel i Dwayne "The Rock" Johnson potvrdili su svoj angažman i u budućnosti. Njih dvojica imali su problema tijekom produkcije osmog filma prošloga ljeta te je bilo objavljeno da će ih radi svađe držati podalje tijekom promocije filma, no Diesel je ipak rekao kako su se pomirili.

U franšizi Brzih i žestokih još su Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell i Charlize Theron, koju očekujemo ponovno vidjeti u ulozi zle Cypher.

Brzi i žestoki 8 s prikazivanjem su krenuli i u našim kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala