Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što smo saznali iz najave za film Star Wars: The Last Jedi?
Prije nekoliko dana objavljen je prvi teaser trailer koji otkriva prve kadrove Epizode VIII iz franšize "Ratova zvijezda"

Što smo saznali iz najave za film "Star Wars: The Last Jedi"?

Prvi službeni teaser trailer za film Star Wars: The Last Jedi, osmu epizodu iz franšize Ratova zvijezda, objavljen je prije nekoliko dana tijekom Star Wars proslave u Orlandu u SAD-u. Teaser su predstavili predsjednica Lucasfilma Kathleen Kennedy, redatelj Rian Johnson i jedan od glumaca, zvijezda originalne trilogije, Mark Hamill.

Naravno, prvi kadrovi ne otkrivaju puno, ali smo ipak uspjeli saznati neke stvari.

Kao prvo, saznali smo da Luke Skywalker ipak trenira Rey (Daisy Ridley). Još uvijek nije potpuno jasno kakav je njihov odnos i tko je zapravo Rey i za što ju točno trenira, jedino što znamo jest da ona ima bitnu ulogu u cijeloj priči.

"Znam samo jednu istinu. Vrijeme je da Jediji stignu do kraja.", tajanstveno govori Luke u teaseru. Znači li to da je zaista stigao kraj za Jedije i da su oni posljednji (kao što sam naziv filma i nagovještava)? Mark Hamill je tijekom rasprave nakon prikazivanja teasera na to samo rekao: "Aludiraju na stvari koje su se dogodile i do određene mjere to više nije Lukeova priča. No, smatram da je on bitan lik u cjelokupnoj priči iako i dalje postoji mnogo misterija vezano uz njega."

Otkrili smo i da će se Carrie Fisher vratiti posljednji puta kao generalica Leia. Iako je preminula u prosincu, svoje scene za film snimila je prije tako da je obitelj dala dopuštenje da se koriste. U teaseru je vidimo samo na kratko.

Osim nje, Lukea i Rey, otkriveno je kako se vraćaju i drugi likovi iz filma Ratovi zvijezda: Sila se budi. Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) i Kylo Ren (Adam Driver) su među likovima koje smo imali priliku vidjeti u kratkom teaseru, kao i kapetanicu Phasmu koju glumi Gwendoline Christie.

Novi Ratovi zvijezda stižu 15. prosinca ove godine tako da do tada očekujemo još novih kadrova koji će nam otkriti malo više o tome što nas očekuje.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala