Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Gorski liječnik
Nova sezona dramske serije o dr. Martinu Gruberu, njegovoj obitelji i idiličnom gorskom mjestašcu stiže 18. travnja na Novu TV

Treća sezona serije "Gorski liječnik"

Foto: Nova TV

Nova TV donosi treću sezonu njemačke dramske serije Gorski liječnik, o dr. Martinu Gruberu i njegovoj obitelji koji žive u idiličnom gorskom mjestašcu Ellmau. U trećoj sezoni njemačke uspješnice Martinu neće biti lako kad dozna da je on mogući otac Susanneina nerođenog djeteta, a usto će se morati dobro potruditi da zadrži Andreu, koja je povrijeđena i razmišlja o odlasku iz mjesta. Hans će također činiti sve od sebe da zauvijek ostane s Klarom, a mlada Lili doživjet će svoju prvu zaljubljenost, što Martinu neće pretjerano odgovarati. S kojim će se sve kušnjama susresti Gruberovi, gledatelji imaju priliku doznati od 18. travnja na Novoj TV!

Njemačka uspješnica Gorski liječnik prati život liječnika Martina Grubera (Hans Sigl) koji se nakon višegodišnjeg izbivanja vraća u idilično rodno mjestašce Ellmau, gdje doznaje da ima 11-godišnju kćer. Stoga odluči ostati ondje i za promjenu voditi miran život okružen obitelji koju čine majka Lisbeth (Monika Baumgartner), mlađi brat Hans (Heiko Ruprecht) i kći koju je donedavno smatrao nećakinjom, Lili (Ronja Forcher). Osim na njih, Martin uvijek može računati i starog gorskog liječnika, dr. Romana Melchingera (Siegfried Rauch) čiju ordinaciju je preuzeo, kao i na Susanne (Natalie O'Hara), staru prijateljicu prema kojoj ubrzo počne osjećati više od prijateljstva.

Na početku treće sezone Gorskog liječnika, Martinu nije lako: Andrea Junginger (Tessa Mittelstaedt) osjeća se povrijeđenom zbog njegova eventualnog očinstva i veze sa Susanne, a ni Lilli nije dobro reagirala na vijest da će možda postati sestra. Susanne želi napraviti test na očinstvo čim to bude moguće, no njezin suprug Jörg ne može se pomiriti sa situacijom u kojoj se zatekao. On sve više pokazuje svoj očaj te se odluči na neko vrijeme maknuti od svega. Martina će mučiti i situacija u kojoj će se naći njegov mlađi brat Hans, koji će završiti u zatvoru zbog nezgode u kojoj je stradao njegov susjed.

U pokušaju da dokaže bratovu nevinost, Martin će možda izgubiti svoju liječničku licenciju. Usprkos problemima s kojima će se suočiti Gruberovi, neće im nedostajati ljubavi, ali ni briga koje dolaze s njom: Martin nastoji održati vezu s Andreom koja razmišlja o preseljenju u Beč, Hans je u vezi s učiteljicom Klarom Hoffmann (Nike Fuhrmann) i s njom želi provesti ostatak života iako će se to na trenutke činiti nemogućim, Lisbeth se vraća s vikenda u wellnessu zaljubljena do ušiju, a mlada Lili po prvi je puta zaista zaljubljena, što nimalo neće odgovarati Martinu. Liječnik se će se baviti i brojnim novim medicinskim slučajevima te pomoći pacijentima čije povjerenje je dosad zaslužio svojom sposobnošću i toplim ljudskim pristupom.

Kako će razriješiti sve probleme gledajte od 18. travnja na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala